Paralela 45 lansează primele chartere pentru vara 2015

academia barbatilor

, Travel

Paralela 45 lansează primele chartere pentru vara 2015 în Antalya cu plecări din București, Cluj, Craiova și Satu Mare la prețuri începând de la 295 euro. Campania de Early Booking aduce reduceri de până la 45% din costul unei vacanțe plătite în plin sezon, garantând astfel aceleași condiții de cazare la aproape jumătate din preț.

„În 2014 am avut 7500 de turiști din toată țara care au mers cu noi în Antalya. Anul acesta ne așteptăm că numărul acestora să crească cu cel puțin 20%. Suntem prima agenție care lansează ofertele de early booking pentru 2015, experiență anilor trecuți reconfirmandu-ne interesul romA¢nilor pentru vacanțele în regim de early booking, un concept ce a atins maturitatea și la noi. Avem peste 100 de hoteluri de 4 și 5 stele în sistemul nostru de rezervări online de pe www.paralela45.ro, iar noutatea verii 2015 sunt charterele cu plecări din Craiova și Satu Mare, cu parcare gratuită pe aeroport”, afirmă Alin Burcea, Președinte Paralela 45.

Antalya este preferată de turiștii români care călătoresc cu familia, în special datorită facilităților pentru copii: piscine și spații de joacă special amenajate, parcul de distracții Aqualand, activități interactive cu personal dedicat. În plus majoritatea hotelurilor au Family Rooms, camere dotate cu pături duble și pat pentru copii. Alte motive pentru care familiile aleg Antalya sunt serviciile de all inclusive și ultra all inclusive cu meniuri dedicate celor mici și gratuitatea pe care o acordă unele hoteluri pentru copii între 7-10 ani, dar și garanția unui sejur cu o vreme excelentă.

paralela-45-vacante-vara-2015-oferte-charter-2

Stațiunea potrivită în Antalya se alege în funcție de așteptările vacanței. Belek este recunoscută pentru hotelurile de lux și centrele SPA, Lara-Kundu este în aproapierea aeroportului și este ideală pentru familiile cu copii, iar Alanya este preferata de cei cu buget mediu, dispunând de hoteluri la prețuri avantajoase. În Kemer temperaturile sunt mai blânde vara datorită munților ce o înconjoară, iar stațiunea Side este alegerea perfectă pentru cei care-și doresc plaje late de nisip. Cele mai potrivite luni de vacanță sunt mai, iunie, septembrie și octombrie când temperaturile sunt mai ușor de suportat.

În pachetul de 295 euro cu plecare din București sunt incluse 7 nopți de cazare all inclusive la hotel de 4 stele în stațiunea Kemer, transport cu avionul cursă charter, transfer aeroport-hotel-aeroport și asistență turistică. Ofertele pentru Cluj încep de la 370 euro, iar pentru Craiova și Satu Mare de la 395 euro, în aceleași condiții de cazare.

Turiștii din București care achiziționează pachetele de Antalya până la finalul anului vor putea gusta din paradisul Turciei în avans printr-un voucher valoric garantat, ce poate fi utilizat în toate Kebab Boutique-urile Calif din București. Oferta este valabilă în sediile Paralela 45 București: Elisabeta, Batistei și Ceaikovski.

Despre Paralela 45

Paralela 45 activează de peste 24 de ani pe piața vacanțelor, fiind cel mai cunoscut brand de turism din România. Paralela 45 a fost votată timp de șase ani la rând drept “Cea mai de încredere agenție de turism din Romania”, conform studiului independent Readers Digest. Paralela 45 pune la dispoziția turiștilor români peste 100 de circuite pe toate continentele, chartere, turism individual, corporate și intern, precum și bilete de avion. Mai multe detalii pe www.paralela45.ro