Cine a zis că de Paște a fost frig

academia barbatilor

, Fashion

Cu fiecare sărbători de Paşte (și nu numai), parcă timpul devine foarte comprimat (și friguros, rece chiar), trece foarte repede pe lângă fiecare dintre noi, făcându-ne să ne gândim la apropierea zilei când vom merge iar la serviciu, pentru a ne relua sarcinile, mai mult sau mai puțin terminate.

Pentru a vă abate de le gândurile menționate mai sus, ne-am permis ;), în a Doua Zi a Sfintelor Sărbători de Paști, să descrețim frunțile tuturor bărbaților cu un video legat de aceste sărbători, în rolul principal fiind nimeni altul decât iepurașul fierbinte – Kate Upton. Nu știm în ce parte vă veți concentra mai mult, dar am putea să ghicim … nefăcând totuși rabat de la arta încondeierii ouălor, frumosul obicei pentru această perioadă a anului … cu atât mai mult cu cât protagonista/artizana se vede că își dorea ca în aceste zile timpul să fie mult mai frumos … sau mai bine zis … călduros!

Sperăm ca prestația acestui harnic fotomodel să nu fi ofensat pe cineva, el reprezentând în fapt o reinterpretare contemporană a iepurașului de Paște, care se distrează încondeind ouă :D.