Patronul firmei Hexi Pharma, Dan Condrea, a murit în urma unui grav accident de maşină

academia barbatilor

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, anunţă surse din rândul poliţiştilor.

Potrivit acestora, accidentul a fost anunţat în jurul orei 19.30 iar anchetatorii nu exclud varianta ca patronul Hexi Pharma să se fi sinucis, deoarece la faţa locului nu s-au găsit urme de frânare.

Sursa foto: MEDIAFAX

Sursa foto: MEDIAFAX

Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă care ”prezenta leziuni incompatibile cu viața”, conform Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Actele găsite în autoturism aparţin lui Dan Condrea, au declarat aceleaşi surse pentru MEDIAFAX. La faţa locului a fost chemată soţia bărbatului care l-ar fi recunoscut după haine.

După ce se va încheia cercetarea la faţa locului, poliţiştii vor dispune şi o analiză ADN pentru a se stabili cu certitudine că este vorba despre Dan Condrea.

“Există doi martori, un biciclist şi şoferul unui alt autovehicul. A fost deja audiat un martor, urmând şi cealaltă persoană. În urma expertizei auto, urmează să se stabilească viteza şi orice alte detalii care pot identifica accidentul. Luăm în calcul şi varianta sinuciderii “,a declarat Claudia Burada, purtător de cuvânt al Poliţiei Ilfov pentru MEDIAFAX.

“Autovehiculul a fost sigilat şi urmează să fie supus unei expertize. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani. Având în vedere leziunile pe care le-a suferit, nu putem confirma la acest moment numele. Urmează să fie prelevată probă ADN”, a mai spus Burada.

Dosarul privind accidentul patronului H

Sursa foto: MEDIAFAX

Sursa foto: MEDIAFAX

exi Pharma, Dan Condrea, în urma căruia omul de afaceri a decedat, va fi preluat de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a declarat pentru MEDIAFAX Procurorul General al României, Augustin Lazăr.

Ipotezele cu privire la moartea lui Condrea

Sebastian Ghiță, membru în Comisia de Control a SRI și Vicepreşedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activităţii SRI, Octavian Marius Popa, cer convocarea unei şedinţe a Comisiei, afirmând că moartea lui Dan Condrea ridică multe semne de întrebare.

Deputatul Sebastian Ghiţă a anunţat că va cere luni în Comisia de control a SRI ca echipa de filaj să facă public raportul şi filmul accidentului, filaj care era “imposibil să nu existe într-un astfel de caz în care au murit zeci de mii de oameni prin infecţiile nosocomiale”.

“După un asemenea scandal public este imposibil să nu existe o echipă de filaj. Aici nu vorbim despre cineva care a furat din raţia de mîncare, ci care a participat la o operaţiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecţiile nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment?”, a declarat la o emisiune televizată Ghiţă.

“Nu ne putem asuma riscul ca România să fie considerată un stat mafiot, nu pot muri oameni fără o explicaţie clară. Eu am avut mereu încredere în instituţii, dar acesta este un caz care se cere lămurit!”, a mai spus deputatul

“Eu cred că trebuie să primim nişte răspunsuri, că altfel fiecare dintre noi ne putem gândi la orice – că s-a sinucis sau că a fost o crimă, un asasinat, cine ar fi putut să organizeze aşa ceva, o întrebare de ce nu a fost arestat sau dacă nu a fost arestat, de ce nu era supravegheat atent. Dl. Sebastian Ghiţă spunea că era filat, iar eu înclin să-i dau dreptate, fiindcă dacă a fost lăsat în libertate, singura explicaţie logică este că l-au lăsat în libertate fiindcă vor apărea elemente noi, dar atunci trebuia să fie supravegheat 24 din 24 de ore, nu doar cu program între orele 8.00-16.00”, a adăugat Popa.

“Nu ştiu dacă vom putea primi noi informaţia, pentru că noi suntem Comisia de supraveghere a comsiei SRI. E foarte posibil ca datorită modificărilor şi schimbărilor apărute, SRI să nu mai fie parte a acestei acţiuni şi să ne răspundă scurt şi sec: nu am fost noi vizaţi, întrucât CCR a luat anumite decizii şi întrucât Guvernul a dat anumite ordonanţe, nu am mai avut nicio implicare, ci erau alte servicii care făceau supravegherea referitoare la această anchetă. Eu cred că ar trebui să se sesizeze şi celelalte comisii”, a conchis vicepreşedintele Comisiei SRI.