Philips BT9290, primul aparat de tuns barba cu ghidare laser din lume

academia barbatilor

Cel mai avansat aparat de tuns barba, Philips Beard Trimmer BT9290 oferă ocazia tuturor bărbaților să își împrospăteze look-ul și să se pregătească de venirea verii.

Acesta este primul aparat de acest fel cu ghidare laser din lume, permițând obținerea unui contur perfect și perfecționarea modelului dorit de barbă. Sistemul unic de ghidare laser dezvoltat de Philips proiectează o linie de lumină roșie accentuată pe obraz, linia maxilarului sau gât, exact în locul unde părul va fi tăiat, astfel încât bărbații pot obține un aspect perfect simetric, indiferent dacă este vorba despre o barbă de 3 zile sau despre o barba mai lungă.

philips-bt9290-aparat-tuns-barba-ghidare-laser-2
 Cu ocazia verii, Philips Beard Trimmer BT9290 este cea mai eficientă și la îndemână metodă prin care toți bărbații își pot menține un aspect mereu îngrijit. Sistemul unic de ghidare cu laser oferă o ușurință în utilizare inegalabilă, iar raza laser proiectată exact în punctul de tăiere al bărbii permite ca îngrijirea acesteia să poată fi realizată mult mai rapid decât cu alte aparate. Datorită acestor aspecte, împreună cu ecranul LED, care arată cu exactitate nivelul de încărcare al bateriei și al timpului scurt de încărcare, fac ca aparatul Philips BT9290 să fie soluția ideală pentru păstrarea unui aspect perfect al bărbii atunci când utilizatorul se află la mare, la munte sau în orice fel de călătorie.

philips-bt9290-aparat-tuns-barba-ghidare-laser-3
Tehnologia cu laser
Ghidarea laser Philips se activează uşor, printr-o simplă apăsare a butonului auriu de pe spatele aparatului, ce activează instant linia laser. Dezvoltarea unei linii clare, fine şi accentuate a necesitat o tehnologie de ultimă oră, precum şi expertiză în geometrie, optică şi inginerie de precizie.

philips-bt9290-aparat-tuns-barba-ghidare-laser-4
Două capete pentru o precizie sporită
Aparatul de tuns barba Philips BT9290 are două capete de tăiere. Bărbaţii pot folosi capătul de 32 mm pentru a obţine linii perfecte pe faţă și gât, şi elementul de precizie (15mm) pentru a perfecționa detaliile în zonele problematice precum cea a nasului sau a buzelor. Ghidarea cu laser a fost optimizată pentru a funcționa pe toate tipurile de piele şi este dovedit că poate acţiona pe toate tipurile de păr, indiferent de condiţiile de iluminare.

Caracteristici cheie
 – Sistemul de tăiere cu două capete : de 32 mm şi 15 mm(pentru detalii) pentru realizarea unui contur perfect al bărbii
– 17 lungimi, de la 0.4 mm până la 7 mm (incremente de 0.2 mm) pentru alegerea facilă a lungimii dorite
– 100% impermeabil pentru o curăţare uşoară
– Reîncărcabil, funcţionează 60 de minute fără fir şi o oră timp de încărcare
– Ecran cu LED care indică lungimea selectată şi încărcarea bateriei