Philips Beard Trimmer – aparat de tuns barba cu ghidare laser

academia barbatilor

Philips lansează în România primul aparat de tuns barba seria 9000 cu ghidare laser din lume, un aliat de încredere pentru bărbații care își doresc linii drepte, perfect simetrice și un stil inconfundabil al bărbii. Sistemul unic Philips cu ghidare laser proiectează pe obraz, pemaxilar sau pe gât, o linie luminoasă roșie, subțire, exact acolo unde firele de păr vor fi tăiate, astfel încât bărbații să obțină un aspect perfect simetric și precis, indiferent dacă este vorba de o barbă de trei zile sau de o barbă lăsată de o perioadă mai lungă de timp.

Dezvoltarea sistemului avansat cu ghidare laser a început în anul 2009, când o echipă de experți Philips a început să cerceteze diferite moduri prin care stilizarea bărbii se poate face mai ușor.

philips-beard-trimmer-9000-aparat-tuns-barba-sistem-ghidare-laser-2

“Experții Philips discută în mod constant cu bărbații cu privire la nevoile lor de îngrijire a bărbii, iar aranjarea simetrică și cu precizie a acesteia este un subiect destul de des dezbătut. În urma acestor discuții, aceștia au identificat destul de repede că bărbații ar avea nevoie de un anumit tip de lumină sau de ghidare laser pentru o precizie absolută”, explică Anda Mihai, Marketing Manager Personal Care Consumer Lifestyle Philips Europa de Sud Est.

“Următorul pas a fost colaborarea îndeaproape cu unii dintre acești bărbați pentru a stabili forma dorită, unghiul, grosimea, lățimea și culoarea, aspecte care împreună au făcut posibilă crearea acestui concept. Apoi, pentru a face față provocării tehnologice, a fost creat un sistem cu ghidare laser, de înaltă calitate, ușor de utilizat, foarte sigur, accesibil și durabil”. Noul sistem creat cu ghidare laser a fost unul de succes: aproximativ 80 la sută din bărbații care au încercat acasă noul aparat de tuns barba seria 9000 de la Philips au afirmat că acesta le dă control și precizie pentru a obține exact stilul pe care și-l doresc.

philips-beard-trimmer-9000-aparat-tuns-barba-sistem-ghidare-laser-3

Tehnologie laser activată instant

Sistemul unic Philips cu ghidare laser este ușor de activat prin simpla apăsare în partea de sus a mânerului auriu situat pe partea din spate a aparatului, care activează instant linia laser. “S-a optat pentru un laser întrucât lumina este mai precisă decât, de exemplu, aceea cu LED, o cerință clară solicitată și de bărbații care au lucrat cu noi, și, totodată, pentru că aspectele privind claritatea și precizia liniei sunt cruciale.”

“Ochiul este un senzor optic mai bun decât, de exemplu, o cameră de înaltă definiție, ceea ce explică standardul de calitate pe care ne străduim să îl atingem. Dezvoltarea unei linii clare, ascuțite și precise a necesitat utilizarea unor echipamente avansate, precum și o expertiză puternică în geometrie, optică și inginerie de precizie. Ne bucurăm că, în final, experții noștri au reușit cu succes să creeze un aparat de tuns barba fără competiție în lume”.

philips-beard-trimmer-9000-aparat-tuns-barba-sistem-ghidare-laser-4

Aparat de tuns barba cu două capete, pentru o precizie absolută

Noul aparat de tuns barba seria 9000 de la Philips încorporează un trimmer cu două capete, similar cu cel folosit la aparatul deja cunoscut Philips StyleShaver. Bărbații pot folosi atât trimmer-ul de 32 de mm pentru a obține linii drepte pe față și pe gât, cât și trimmer-ul de precizie de 15 mm pentru detalii perfecte chiar și în zonele problematice din jurul nasului și a gurii. Sistemul unic Philips cu ghidare laser a fost optimizat pentru a putea fi folosit pe toate tipurile de piele și este dovedit că se poate utiliza pentru toate tipurile de păr și în toate condițiile de iluminare.

Caracteristici cheie

• Trimmer cu două capete, cu dimensiunile de 32 mm și 15 mm, pentru linii drepte și detalii precise în orice zonă a feței;

• 17 setări de lungime, de la 0,4 mm la 7 mm (trepte de 0.2mm) pentru a obține cu ușurință lungimea dorită a bărbii;

• 100% rezistent la apă pentru o curățare ușoară;

• Reîncărcabil, cu o durată de 60 de minute pentru folosire fără fir și un timp de încărcare de o oră;

• Display LED, care indică setarea de lungime și nivelul de încărcare a bateriei.

 [youtube id=”rJ2a_ofy78w” width=”600″ height=”350″]

Noul aparat de tuns barba seria 9000 de la Philips este disponibil pe piața din România, în magazinele de specialitate, la un preț de 477 ron. Mai multe informații sunt pe micro site-ul dedicat, http://www.philips.ro/beard-trimmer-9000.

În plus, pe micro-site-ul dedicat, odată cu lansarea în România, se desfășoară un concurs prin care participanții pot câștiga un aparat de tuns barba seria 9000, prin tragere la sorți, participarea fiind doar pe baza datelor personale. Concursul se desfășoară până la data de 23 septembrie 2014. Patru aparate de tuns barba seria 9000 de la Philips vor fi acordate ca premii pe durata concursului, un aparat o dată la două săptămâni. Mai multe detalii despre participarea în concurs sunt în secțiunea ‘Câștigă’

***

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips a raportat vânzări de 24,8 miliarde Euro în 2012 şi aproximativ 114.000 de angajaţi în peste 100 de ţări. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.