Philips Shaver 9000 – 5 motive pentru a-l include în kit-ul tău de îngrijire

academia barbatilor

Te preocupă felul în care arăți? Poate că faci parte dintre bărbații care își doresc un look curat și neted în fiecare zi. Ești tipul relaxat căruia îi place să adopte un stil casual, sau poate că ai mai multe stiluri care te definesc.

Indiferent ce preferi, Philips a introdus aparatul de bărbierit seria 9000, care îți transformă orice idee în realitate și îți oferă un bărbierit perfect la fiecare utilizare. Mai mult, nu este de mirare că noul aparat avansat de bărbierit a fost testat chiar și în spațiu! Philips a încheiat un parteneriat cu experții pionieri în călătoriile comerciale în spațiu, XCOR Space Expeditions, în urma căruia ultima tehnologie de bărbierit electric s-a dovedit eficientă chiar și în acest mediu în care nu există gravitație.

philips-shaver-s-9000-kit-ingrijire-barbati-2Dacă încă nu ești convins de performanța aparatului tău de bărbierit și iți dorești să testezi tehnologia Philips, îți prezentăm 5 motive pentru care Shaver S9000 trebuie să facă parte din kit-ul tău de îngrijire:

  1. Poti să tai cu precizie firele de păr

Lamele de mare precizie cu sistem V-track poziţionează delicat fiecare fir de păr în cea mai bună poziţie de bărbierire, chiar şi pe cele culcate şi cu lungimi diferite. Aparatul taie cu până la 30% mai aproape de rădăcină cu mai puţine mişcări, lăsând pielea într-o formă excelentă, fină și fără iritații.

philips-shaver-s-9000-kit-barba-barbati-7

  1. Poți să te bucuri de un bărbierit perfect adaptat formei feței tale

Datorită tehnologiei unice de detectare a conturului feței, aparatul de bărbierit Philips S9000 se mulează perfect pe conturul feței tale, chiar și în zonele greu accesibile precum gâtul sau maxilarul. Rezultatul: cel mai eficient bărbierit de până acum, mai rapid și fără efort.

philips-shaver-s-9000-kit-ingrijire-barbati-4

  1. Poți să îți personalizezi stilul de bărbierit

Aparatul de bărbierit Philips S9000 îți permite să alegi dintre trei setări de intensitate pentru confortul personal: sensibil, normal și rapid.

philips-shaver-s-9000-kit-barba-barbati-3

  1. Poți să uiți de firul de încărcare

Sistemul avansat de încărcare îţi oferă două opţiuni comode: durată de funcţionare de 50 de minute după o încărcare de numai o oră sau o încărcare rapidă, în doar 3 minute, pentru un bărbierit complet.

philips-shaver-s-9000-kit-ingrijire-barbati-6

  1. Poți călători în spațiu

Dacă răspunzi la #provocareaspațiului, lansată de Philips, vei avea ocazia să încerci bărbieritul perfect chiar și în stratosferă. Tot ce trebuie să faci este să ne spui care e cel mai îndrăzneț lucru pe care l-ai face odată ajuns acolo.

philips-shaver-s-9000-kit-barba-barbati-5

E clar: un aparat de bărbierit avansat răspunde tuturor nevoilor de îngrijire ale bărbaților care își doresc să arate bine tot timpul. Iar dacă folosești aparatul Philips S9000, cu siguranță vei avea parte de o experiență inedită în materie de bărbierit!