Philips Styleshaver QS6140 – aparatul care-ți îmblânzește barba

academia barbatilor

Îmblânzește-ți fiecare fir de păr din barbă cu noul Philips Styleshaver QS6140, ”gadget-ul 2 în 1” care tunde și stilizează cu un capăt și rade cu celălalt capăt.

Philips Styleshaver are la un capăt o mașină de tuns și un dispozitiv de tundere de precizie, iar la celălat capăt un aparat de ras cu folie dublă. Totul într-un singur aparat, astfel că nu mai este nevoie de seturi întregi de instrumente, astfel încât cu acest unic aparat îți modelezi barba, obții un aspect de nebărbierit de 3 zile sau un bărbierit complet, chiar și în cazul bărbilor dificile.

philips- styleshaver- QS6140-lifestyle-gadget-barba-urban-2

 Este incredibil de uşor de folosit şi are de partea sa o tehnologie hi-tech ultra-modernă, ceea ce-l face aliatul de nădejde atunci când vine vorba de o barbă impecabilă. În plus, până pe 31 iulie 2013, Philips Styleshaver și alte produse de îngrijire pentru bărbați Philips achiziționate, îți aduc un scuter Vespa și 15 perechi de căști Philips O’Neil. Intră pe www.philipsmen.ro , completează datele și ești înscris în tragerea la sorți.  

philips- styleshaver- QS6140-lifestyle-gadget-barba-urban-3

  • Capul de tundere și dispozitivul de precizie ale Philips Styleshaver

Îți place aspectul de barbă de trei zile? Ei bine, acum nu trebuie să îl mai plănuiești de sâmbătă pentru marți. Capul cu dispozitiv de tundere, cu rotiță pentru setarea lungimii dorite, de la 0,5 mm la 10 mm, permite obținerea exactă a lungimii pe care ți-o dorești pentru barba ta. Ai tuns toată barba exact la lungimea pe care ți-ai dorit-o? Acum este timpul pentru finisaje. Nu trebuie decât să scoți pieptenele dispozitivului și să rotești capul de tuns al aparatului la 180 de grade. Acum ai un aparat de tuns de precizie de 15 mm într-o parte, iar în cealaltă parte ai un aparat de tuns de 32 mm. Designul special îți oferă o foarte bună vizibilitate, astfel încât poți să vezi cu ușurință ce faci, în orice moment, chiar și în zonele dificile. Lamele dispozitivului sunt din oțel, nu necesită lubrifiere, au margini rotunjite și se ascut singure în timpul utilizării, lovindu-se unele de altele. Astfel, taie precis și eficient firele de păr și previn iritațiile.

philips- styleshaver- QS6140-lifestyle-gadget-barba-urban-4

  • Capul de ras cu folie dublă al Philips Styleshaver

Vrei să razi toată barba, să trasezi linii drepte sau să îndepărtezi firele rebele de păr? Tot ce trebuie să faci este să întorci aparatul invers și să folosești capul de radere cu folie dublă. Trimmer-ul din mijloc taie cu precizie firele de păr din jurul bărbii, iar foliile duble rad toate firele. Acesta îți permite să trasezi cu ușurință dungi drepte, pentru finisaje de mare precizie, sau să îți razi toată barba, pentru a o lăsa să crească și a începe iarăși, după câteva zile, să te joci cu barba ta.  Este ușor de folosit chiar și pe gât sau pomeți.

 philips- styleshaver- QS6140-lifestyle-gadget-barba-urban-5

Philips Styleshaver este 100% rezistent la apă și poate fi rapid și ușor de curățat sub robinet. Îl poți lua în orice călătorie, pentru că are o husă specială pentru transport, precum și un sistem de blocare care previne pornirea neintenționată. Aparatul are acumulator Litiu-ion și indicator LED pentru baterie încărcată, furnizând 50 de minute de utilizare fără fir. Dacă ai uitat să îl încarci, nu este nicio problemă, pentru că Philips Styleshaver are opțiune de încărcare rapidă.

Philips Styleshaver este conceput să dureze. Vine cu o garanție de 2 ani, alimentare compatibilă cu orice rețea de energie electrică.

 philips- styleshaver- QS6140-lifestyle-gadget-barba-urban-6

Vizitează pagina www.facebook.com/philipscare pentru mai multe detalii și multe surprize de-a lungul verii.

 philips- styleshaver- QS6140-lifestyle-gadget-barba-urban-7

Prețul Philips Styleshaver este: 373.5 Ron.

 

Despre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips are aproximativ 116.000 de angajaţi în peste 100 de ţări şi vânzări de 24,8 miliarde Euro în 2012. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.