Un altfel de pijamale pentru bărbaţi

academia barbatilor

Deşi pijamalele bărbăteşti clasice (mai ales acelea pe care le vedem prin spitalele româneşti) nu se mai bucură de „succesul” din vremea bunicilor şi taţilor noştri, ele pot fi cel mult un subiect de povestit nepoţilor. Cu toate acestea, am descoperit de curând un set de astfel de obiecte vestimentare, care ne amintesc întru-câtva de perioada de dinainte de ’90, însă designeri actuali din lumea fashion-ului au ţinut cu orice preţ să prezinte ceva inedit şi pe acest segment.

Cu alte cuvinte, pijamalele prezentate azi cu siguranţă le vor da idei bărbaţilor nonconformişti care vor să arate bine tot timpul sau celor care după ce s-au întors obosiţi, târziu în noapte, de la diverse „întâlniri”, dineuri oficiale etc. le este parcă din ce în ce mai greu, sau chiar lehamite, să se dezbrace, preferând  să doarmă îmbrăcaţi (însă punând confortul de peste noapte în balanţă, îşi lasă totuşi hainele în dressing).

Concret, ca să nu mai lungim vorba, vechile pijamale s-au „transformat” într-un costum (foarte elegant) ce poate fi folosit drept pijama (sau invers, încă nu ne-am dat seama foarte bine 😀 ), fabricat dintr-un amestec de mătase şi bumbac, iar calitatea acestuia va satisface credem noi şi cele mai exigente iubite 😉 , ca să nu mai vorbim că fanteziile sexuale pot „zburda” liniştite.

Deşi producătorul consideră încă de la început că acest model nu va fi articolul vestimentar cel mai vândut al tuturor timpurilor, cu siguranţă va face senzaţie în dormitor pentru doamnele şi domnişoarele „deschise” la tot ceea ce este nou şi incitant.

Însă, dacă e să ne spunem părerea noastră sinceră, încă nu ne vedem îmbrăcând zilnic, înainte de culcare, o astfel pereche de pijamale sub formă de costum, cu atât mai mult în culoarea argintie, dar dacă iubitele noastre ar avea fantezii în acest sens, cu siguranţă vom da curs nestingheriţi acestora. Cu atât mai mult cu cât au fost create pijamale model office şi pentru partenerele noastre.

Dacă e să facem un sondaj, cu siguranţă majoritatea ne-au imaginat partenera într-o ţinută office în pat (genul de manager sau secretară “obraznică”).

Modelul a fost popularizat insistent, inclusiv prin crearea unei pagini de Facebook dedicată pijamalelor sub formă de costum, pentru bărbaţi.

[youtube id=”fFiPJMlcI1g” width=”600″ height=”350″]