Playboy #generation – noile parfumuri masculine

academia barbatilor

Crezi că ai tot ce-ți trebuie ca să faci parte din #generația Playboy? Atunci pregătește-te de petrecere! Playboy lansează un parfum colorat și irezistibil în varianta pentru el:

parfum-playboy-generation-for-him-masculin-2

Playboy #generation #presstoplay

Cum ar fi viața fără prieteni și fără distracție? De neimaginat! Parfumul Playboy #generation a fost inspirat de tinerii petrecăreți cărora le place să-și condimenteze viața. Își fac mereu planuri de ieșit în oraș și sunt ca o comunitate digitală conectată în permanență la tot ce înseamnă distracție, care se încarcă periodic și devine virală! Eliberează și tu Playboyul din tine și îndrăznește să te alături acestei comunități ! #crazy #party #presstoplay

parfum-playboy-generation-for-him-masculin-3

Playboy #generation pentru el

Apel către toți tipii: e timpul să devii o legendă a petrecerilor! Amplifică-ți armele de seducție cu parfumul Playboy #generation pentru el ….dar numai dacă îi poți face față! Acest parfum ispititor dă startul petrecerilor cu aromele unui cocktail de ananas, bergamotă și scorțișoară. Notele de mijloc dezvăluie aromele boabelor de tonka, iar lemnul de cedru de la bază completează acest parfum masculin.

parfum-playboy-generation-for-him-masculin-4

Parfumează-te, adună-ți prieteni și petrece pana dimineata! Cu siguranță vei avea succesul dorit pentru că Playboy îți oferă toate armele de seducție necesare. Pe lângă Apa de Toaletă, gama cuprinde și After-Shave, Spray pentru Corp si Deodorant și. Ea nu îți va putea rezista. Mai mult decât atât, acest parfum contemporan are un design atrăgător. Sticla parfumului Playboy #generation are forma unei flăcări, cu o etichetă neagră pe care este imprimat un cap de iepure, simbolul Playboy care îi conferă un aspect modern . #musthave #presstoplay

parfum-playboy-generation-for-him-masculin-5

Design Cool

Iubește-ți telefonul; iubește design-ul noului Playboy #generation. Creat pentru cei care sunt mereu conectați, colecția are un look vibrant, ultra-contemporan, inspirat de stilul telefoanelor smart. Ambalajele sunt decorate cu logo-ul Playboy aplicat în mod repetat în căsuțe colorate, inspirate de design-ul telefoanelor, în nuanțe de albastru, verde și mov în varianta pentru el și roșu, roz, portocaliu și galben în varianta pentru ea. Iepurașul Playboy iese în evidență, fiind marcat prin culori puternice precum albastru electric și roz-corai. Bring it on! #Iwantone #presstoplay.

Tu faci parte din Playboy #generation? #ofcourse #Iamaplayboy #Presstoplay