Polar Loop, brăţara inteligentă care îmbunătăţeşte starea de sănătate

academia barbatilor

Polar anunţă lansarea Polar Loop: un sistem “smart&stylish” de monitorizare a activităţii fizice. Nouă brăţară inteligentă îţi măsoară, zi de zi, mişcările şi te ghidează către o viaţă mai sănătoasă!

Polar anunţă lansarea Polar Loop, un sistem de monitorizare sub formă unei brăţări inteligente care îţi măsoară atât activităţile zilnice, cât şi intensitatea exerciţiilor fizice. Folosind un sistem online gratuit şi o aplicaţie, Polar Loop utilizează informaţiile primite pentru a-ţi sugera ce schimbări mici poţi face în viaţa ta, de zi cu zi, pentru a-ţi îmbunătăţi starea de sănătate!

polar-loop-bratara-inteligenta-stare-sanatate-activitate-fizica-2
Creat pentru persoanele care sunt în căutarea unui stil de viaţă activ şi echilibrat, brăţara Polar Loop are un design atrăgător, permiţându-ţi astfel să o porţi timp de 24 de ore. Este singurul sistem care îţi permite să monitorizezi cinci forme de activitate fizică, în aşa fel încât să faci diferenţa între efortul depus în timpul mersului şi cel depus în timpul alergatului. Mai mult, îţi oferă ghidare pentru a-ţi îndeplini target-ul zilnic al activităţii fizice, fie că alergi timp de 30 de minute sau mergi timp de o oră ori faci orice altă activitate fizică!

polar-loop-bratara-inteligenta-stare-sanatate-activitate-fizica-3
Brăţara îţi trimite pe telefonul mobil inteligent, un mesaj prietenos sub forma unei alerte,  mai ales dacă ai petrecut prea multe ore stând jos. Brăţara ţine cont de vârstă şi gen, îţi măsoară precis activitatea fizică şi o compară cu date oficiale trimise de Organizaţia Mondială a Sănătăţii.

polar-loop-bratara-inteligenta-stare-sanatate-activitate-fizica-4
Polar Loop îţi furnizează zilnic, săptămânal şi lunar rapoarte de activitate şi ghidare, pentru a deveni mai sănătos, pentru a arăta şi a te simţi mai bine, pentru a gândi mai limpede şi a evita riscurile unei boli de inimă sau a apariţiei cancerului! Ghidarea este bazată pe un sistem de cercetare şi expertiză unic, care combină ştiinţa cu tehnologia, realizat în cei 40 de ani de existenţă a brand-ului Polar.

polar-loop-bratara-inteligenta-stare-sanatate-activitate-fizica-5
Brăţara le permite utilizatorilor să adauge informaţii despre ritmul cardiac, în timp ce aceştia se antrenează, fiind primul produs care combină monitorizarea exerciţiilor fizice cu monitorizarea ritmului cardiac. Mai mult, Polar Loop te poate însoţi peste tot: la muncă, în oraş, în pat şi chiar la piscină!

polar-loop-bratara-inteligenta-stare-sanatate-activitate-fizica-6
Polar Loop nu este numai un sistem inteligent de monitorizare a activităţii tale zilnice, ci şi un accesoriu stylish. Disponibilă într-o nuanţă discretă de negru, acesta este prevăzută cu un display LED elegant, montat pe o curea din cauciuc cu sistem de prindere din oţel inoxidabil. Printr-o atingere a unui singur buton,  ecranul îţi arată informaţii despre scopul activităţilor fizice, calorii, paşi şi timp, iar brăţara poate fi uşor modificată pentru a te simţi confortabil cu ea la încheietura mâinii.

De asemenea, ai la dispoziţie o aplicaţie gratuită pentru iPhone şi Android, precum şi un sistem web inteligent, www.polar.com/flow care îţi face un sumar zilnic, săptămânal sau lunar al activităţii tale.

Ceasurile Polar sunt importate de compania Living Well şi sunt comercializate în magazinele Intersport, Hervis, săli de fitness şi on-line prin magazinele partenere. Detalii complete pe: www.polar.com/ro.