Prima bandă de alergat controlată prin Google Glass

academia barbatilor

Technogym, liderul mondial în echipamente de fitness şi welness de lux a lansat prima bandă de alergat controlată cu ajutorul Google Glass, în cadrul Consumers Electronic Show 2014 care a avut loc în Las Vegas la începutul acestui an, precum şi la ISPO 2014, cel mai important târg al industriei sportive şi de echipamente sportive, unde a câştigat premiul ISPO pentru produsul anului 2014.

Vizitatorii celor două târguri au avut oportunitatea de a interacţiona cu noua bandă de alergat ARTIS produsă de Technogym, prin intermediul Google Glass, datorită soluţiei UNITY™ – o consola revoluţionară cu sistem Android  folosită pentru echipamentele de antrenament cardio. Datorită sitemului Android, UNITY™ este deschisă oricăror aplicaţii şi dezvoltatorilor de produse compatibile.  Aplicaţiile sunt create şi gândite pentru a oferi fiecărui ultilizator o experienţă completă şi personalizată a propriilor antrenamente, acces la date şi opţiuni de entertainment.

technogym-prima-banda-alergat-controlata-google-glass-2

UNITY™ face parte din “Wellness on the Go” programul complet dezvoltat de Technogym care permite utilizatorilor înscrişi să se conecteze cu orice echipament, oriunde în orice colţ al lumii, datorită platformei mywelnesscloud, platforma creată special de Technogym pentru industria de fitness şi welness. Mai mult, prin linia ARTIS UNITY™ este prima şi unică consola din industria de fitness din lume care  le oferă utilizatorilor posibilitatea de a comunica cu antrenorul personal sau cu prietenii printr-un webcam.

google-glass

„UNITY™ arată şi se comportă că o tabletă şi oferă o experienţă revoluţionară şi interactivă în timpul antrenamentelor. Pune utilizatorul în faţă unui program personalizat de antrenament, alături de aplicaţiile favorite, programele TV şi alte modalităţi de recreere, dar în acelaşi timp este deschisă către aplicaţii şi gadgeturi concepute de alţi dezvoltatori , precum ochelarii inteligenți Google Glass sau multe alte dispozitive de monitorizare a antrenamentului”, a declarat Nerio Alessandri, Preşedintele şi fondatorul companiei Technogym.

technogym-prima-banda-alergat-controlata-google-glass-3

UNITY™ este o platformă deschisă pe Android 4.0 cu aplicaţii specifice disponibile în  Technogym App Store, un loc în care utilizatorii şi antrenorii de  fitness şi cei din industria wellness-ului se pot conecta cu dezvoltatorii de aplicaţii. UNITY™ este deja compatibil cu MapMyFitness,RunKeeper, şi Withings – unele dintre cele mai bune aplicaţii mobile de tracking sportiv care oferă utilizatorilor conectivitate în timp real.

[youtube id=”-iY8ASnx6fg” width=”600″ height=”350″]

Produsele Technogym sunt importate în România de compania LivingWell şi sunt disponibile în showroom-ul din stradă Luterană, nr 2, 021.311.17.73, Fax: 021 311.17.74, e-mail: TGstore@livingwell.ro.