Prima petrecere Habanos Night în România

academia barbatilor

El Unico lansează în România un concept apreciat de pasionații de trabucuri. Habanos Night reunește toate acele mici detalii pe care cunoscătorii de trabucuri cubaneze le apreciază cel mai mult: ediții limitate de trabucuri sau unele rulate pe loc, cocktail-uri tradițional cubaneze și plăcerea de a fi alături de alți purist Habanos. Totul în celebrul spirit de fiesta transmis de muzica și dansul cubanez. Prima ediție românească a Habanos Night promite să reunească toată frumusețea stilului de viață cubanez.

habanos night

Această petrecere va încânta simțurile cu aromele Havana Club împletite în cocktail-urile preferate ale lui Hemingway și cu preparatele tradițional cubaneze, pe ritmuri de muzică latino live. Entertainment-ul va fi asigurat de spectacolul de Live Cigar Rolling. Merită mentionat si concursul tradițional de Longest Ash, în care iubitorii de trabuc vor da o bătălie strânsă (și totusi foarte delicată) pentru un premiu surpriza.

Habanos Night by El Unico va avea loc pe 27 septembrie, ora 19:30, la Athenee Palace Hilton.

Biletele pot fi cumpărate din toate magazinele El Unico și din La Casa del Habano sau online prin office@el-unico.ro. Costul biletului este 250 lei. Mai mult, membrii El Unico vor avea un pret special de 200 lei / bilet la orice achizitie pentru ei sau invitatii lor. Dress code: “Fiesta cubaneză”.

Habanos night el unicoEl Unico este probabil cel mai important brand național de pe piata de trabucuri de lux din Romania, cu o istorie de peste 15 ani. Cu 8 magazine deschise in prezent in Bucuresti, Iasi si Constanta si cu alte cateva in plan de a fi deschise in urmatorii 2 ani, El Unico este de asemenea unicul proprietar al francizei La Casa del Habano in Romania. Prin urmare, în primul rând, acest Habanos Night este dedicat lansarii oficiale a Trinidad La Trova, o editie speciala a La Casa del Habano, deja un trabuc foarte apreciat de presa specializată.