Produse pentru bărbierit prezentate într-o manieră sexy

academia barbatilor

Bărbieritul este un obicei vechi, dar asta nu înseamnă că toţi bărbaţii sunt experţi în domeniu.

Pentru mulţi bărbaţi, bărbieritul este un calvar periculos, nu o experienţă plăcută, plus că ia din timpul preţios dedicat somnului de dimineaţa.

Tăieturile, pielea cojită şi firele de păr de sub piele sunt deranjate şi niciunul dintre bărbaţi nu doreşte să meargă la serviciu sau la sala de gimnastică cu plasturii pe faţă! Însă dacă vă organizaţi bărbieritul într-o rutină plăcută, dacă putem spune aşa, vă veţi menţine faţa fină şi intactă.

Alegerea corectă a aparatului de ras este de cea mai mare importanta. Un aparat neelectric cu o singură lamă produce mai puţină iritaţie decât unul cu doua lame, însă cel cu doua lame oferă o bărbierire mai eficientă.

Un aparat electric cu cap pivotant vă ajută să ajungeţi în unghiurile dificile ale feţei.

Crema de bărbierit e mai uşor de folosit decât săpunul de bărbierit care cere mai multa îndemânare. Totodată, aveţi grijă ca echipamentul de bărbierit să fie curat, cald şi umed.

Pentru toţi aceia care nu suportă bărbieritul, am ales să le „îndulcim” puţin chinurile prezentând-o pe frumoasa Kelly Brook, care ne demonstrează că poate fi un bărbier desăvârşit (graţie noilor aparate electrice pentru barbă), iar noi cu siguranţă ne-am lăsa pe mâinile ei 😉 !

[youtube id=”hd4-3X2MPSc” width=”600″ height=”350″]