Top produse cosmetice indispensabile pentru îngrijirea feței

Avatar

Vremurile în care bărbații foloseau spirt medicinal pe post de after-shave au apus. Ba chiar am început să fim bombardați de creme și produse cosmetice minune pentru bărbați. Cu atâtea opțiuni și reclame, probabil și tu te întrebi, ce să alegi și ce să lași deoparte?

Sunt câteva produse cosmetice de bază care nu ar trebui să lipsească din rutina ta zilnică pentru îngrijire a feței. Învață din acest articol pe care să le alegi și cum să le folosești.

Gelul de curățare

Așa cum jumătățile noastre feminine au un întreg ritual de aplicare și îndepărtare al machiajului, și bărbații ar trebui să își curețe zilnic fața pentru a preveni apariția coșurilor și a punctelor negre. Un gel de curățare bine ales desfundă porii, îndepărtează murdăria și în același timp îndepărtează stratul de celule moarte de la nivelul pielii. Desigur, există produse cosmetice special gândite pentru bărbați așa că uită de săpun și apă.

Folosește un gel de curățare matifiant cu care să te speli pe față dimineața și seara. Vei observa diferența!

gel curatare fata

Kiehl’s Facial Fuel Energizing Face Wash

Crema de față cu protecție SPF

Deși vârsta este un factor puternic care duce la îmbâtrânirea feței și la instalarea ridurilor de expresie, razele soarelui și radiațiile UV sunt cei mai mari dușmani ai tenului tău. Nu este de ajuns să folosești o cremă de față hidratantă, ci caută să cumperi una cu un grad minim de protecție solară SPF15. SPF30 ar fi idealul. Nu te gândi să o aplici doar în zilele cu soare deoarece radiațiile UV trec prin nori și sunt prezente și pe parcursul zilelor înnorate.

L’Oreal Men Expert Vita Lift

Gel de hidratare pentru zona ochilor

Nu este un secret faptul că suntem din ce în ce mai stresați, obosiți și privați de somn. Primele semne de oboseală apar la nivelul ochilor. Așa se formează cearcănele. Caută un gel de hidratare special pentru zona ochilor. Există astfel de produse special concepute pentru bărbați, unele dintre ele având chiar și efect de lifting.

crema ochi kiehl's

Kiehl’s Age Defender Eye Repair

Cremă de bărbierit

Dacă te bărbierești în fiecare zi, te sfătuiesc să apelezi la metoda mai complicată. Cea cu cremă de bărbierit și cu pămătuf. De multe ori mașinile de bărbierit vor strica stratul superior al epidermei dar întinderea cremei cu pămătuful va stimula circulația sângelui în zona respectivă asigurându-se și hrănirea pielii cu nutrienții necesari. De asemenea folosirea unei creme de bărbierit aplicată cu pămătuf va elimina și părul crescut în piele.

set de barbierit cu rema

Set de barbierit Taylor cu aparat de ras

After-shave sau ulei pentru barbă

Pielea din zona unde crește barba este destul de sensibilă. Asigură-te că este hidratată tot timpul și că este lezată în niciun fel. Așa că dacă te bărbierești folosește un after-shave din ingrediente naturale.

Lotiune BIO Dupa Barbierit cu Cedru si Patchouli / www.bioalchimia.ro

Dacă ai barbă asigură-te că aceasta este moale și netedă și că nu va zgâria pielea atât de fină a iubitei. Folosește un ulei de barbă care va hidrata pielea și rădăcina firelor de păr. Nouă ne place uleiul de barbă BIO de la Biofficina Toscana. Îl poți cumpăra de AICI:

ulei de barba

Biofficina Toscana Ulei Barba cu Note Lemnoase