Recomandări de toamnă pentru bărbați

academia barbatilor

Din când în când orice colecție de pantaloni din garderoba personală are nevoie de un update; cu atât mai mult cu cât acum facem trecerea dintre anotimpuri.

Chris Martin, solistul trupei Coldplay, spune că “€œtrebuie să porți pantalonii potriviți dacă vrei să fii un rock star”. Noi credem că e necesar să porți pantalonii potriviți chiar dacă mergi doar la magazinul din colț. Este bine-știut faptul că bărbații acordă prioritate puloverelor, tricourilor și pantofilor, ceea ce lasă spațiu suficient în garderoba lor.

recomandari-tinuta-toamna-barbati-don-2E important să arăți bine!

Pantalonii acoperă aproximativ 63% din lungimea corpului (incluzând părți care sunt suprapuse cu jachete sau pulovere). Asta ar trebui să ne dea o idee despre cât de vizibili sunt pantalonii și cum îți influențează vestimentația pe ansamblu. Mulți bărbați au o țintă: să arate mai bine lucrați, să fie mai slăbi, mai înalți și mai deștepți. Evident, totul fără prea mult efort.

recomandari-tinuta-toamna-barbati-don-3

Totuși, dacă vrem să adoptăm un nou stil vestimentar sau să adăugăm în garderoba masculină articole cu o croială și în culori diferite de cele cu care ne-am obișnuit, zonă de confort merită să treacă prin mici modificări. Atenție, însă: sub nicio formă pantalonii făcuți la comandă sau cumpărați dintr-un boutique de încredere n-ar trebui să fie extrem de mulați sau să restricționeze mișcările. Pentru că toate acestea generează un sentiment de nesiguranță și nimic nu e mai neatractiv decât lipsă de încredere la un bărbat.

Ce anume merită să urmărim?

Având aceste lucruri în minte, iată câteva aspecte pe care să le luăm în calcul atunci când achiziționăm o pereche nouă de pantaloni:

 – Suficientă lejeritate în jurul taliei. Indiferent de mărimea pe care o porți la pantaloni, sub nicio formă n-ar trebui să lași doar un centimetru în plus în jurul taliei la noua pereche achiziționată. Fii sigur că îți stau că a€œtârnați și că scot în evidență cele mai frumoase linii ale corpului tău.

recomandari-tinuta-toamna-barbati-don-4

– Croiala. Sunt diferite forme și construcții când vine vorba despre tipologia umană și modelele de pantaloni oferite de designeri în zilele noastre. Atenție mare la alegerile pe care le faci, totul e să nu dai în extreme!

– Lungimea. De la gleznă până în punctul în ating pământul, pantalonii pot fi ajustați oricând pentru a scoate în evidență, exact cum spuneam mai sus, acele proporții reușite ale corpului tău. Un lucru este esențial: că pantalonii să a€œcada” drept pe ține.

recomandari-tinuta-toamna-barbati-don-5

Având aceste lucruri în minte, ai putea oferi un update garderobei tale de toamnă; evident, mențiunile nu sunt obligatorii, dar ți-ar putea îmbunătăți puțin look-ul. Regăsești toate articolele prezentate mai jos pe site-ul http://www.don-men.com/.