Reinventează-ți garderoba! 3 soluții de stil la îndemâna oricui

academia barbatilor

Poate te-ai plictisit de garderoba ta zilnică însă nu vrei să investești în noi piese la fiecare mișcare a tendințelor. Există totuși câteva soluții de stil care te vor ajută să dai un refresh garderobei tale, cu un minim de efort. Ținuta de birou, cea de timp liber și costumul de ocazie, toate vin într-o succesiune de rutină în variante limitate. Astfel riști să devii plictisit și plictisitor în apariții. Pentru a evita astfel de situații, ai nevoie să îți cunoști foarte bine stilul și să îl actualizezi folosind mutări de stil inteligente. Iată trei trucuri care te vor ajuta în acest sens!

Investește în costume versatile

Dacă ai mizat mereu pe costumele negre și navy și ți-ai construit o garderobă office pe baza lor, află că a venit momentul să-ți reconsideri alegerile. Investește într-un costum versatil care poate fi integrat în ținute smart casual alături de un pulover la baza gâtului, poate fi purtat la birou cu o cămașă smart sau ales într-o ocazie formală cu un palton pe deasupra și pantofi monk-strap. Un astfel de costum este ilustrat printr-un imprimeu subtil, care atrage atenția și croială contemporană, slim, care afișează un aspect curat și sofisticat.

soluții de stil, costum de haine

Sursa foto: Calibre

Actualizează gama de piese cheie

Te-ai săturat să rulezi aceleași piese basic jachete, pulovere și cămăși. A venit momentul să faci o selecție riguroasă și să elimini acele piese care sunt dintr-un film trecut. Alege câteva piese noi, contemporane, care îți vor crea o imagine proaspătă. O jachetă subțire în nuanța khaki se potrivește într-o mulțime de situații vestimentare. Înlocuiește jeanșii cu chinos, optează pentru câteva pulovere la baza gâtului din noile colecții și cumpără cămășile momentului.

soluții de stil

Sursa foto: Eton

Culorile sunt cele mai simple soluții de stil

Când vine vorba de piese esențiale de timp liber, nu e nevoie să te limitezi la nuanțe neutre care sunt ușor de abordat în ținute. Eliberează-te de gri, negru și alb și optează pentru culori pastel, în ton cu primăvara. Tonuri subtile de bleu și roz, verde și bordo plin vor face deliciul noii tale garderobe. Alege tonuri de indigo și denim albastru închis pentru pantaloni pentru a te putea juca cu culorile în partea de sus.

soluții de stil

Sursa foto: Massimo Dutti

Sursa foto main foto: Calibre