Remorcă pentru transport copii, atașabilă la bicicletă

academia barbatilor

Foarte mulți părinți caută o remorcă atașabilă la bicicletă, pentru a-și transporta mai ușor copiii și a face sport în același timp. Pentru toți aceștia, dar mai ales pentru tați, am găsit un model de remorcă denumit – Trailer Weehoo – care vă permite să vă luați copiii într-un ciclotur.

Noua remorcă pentru bicicletă permite copiilor să pedaleze, fiind mult mai antrenantă pentru ei. Remorca este destinată copiilor între 2 și 9 ani, suportând o greutate maximă de 65 kg, fiind ajustabilă în funcție de vârstă.

remorca-bicicleta-transport-copii-sport-2

remorca-bicicleta-transport-copii-sport-3

remorca-bicicleta-transport-copii-sport-4

Remorca oferă, de asemenea, o mulțime de spații de depozitare pentru obiectele dvs. de călătorie, în scaunul, pe roata din spate și în coșurile de pe ambele părți ale roții din spate a bicicletei.

remorca-bicicleta-transport-copii-sport-5

remorca-bicicleta-transport-copii-sport-6

remorca-bicicleta-transport-copii-sport-7

Totodată, remorca – Trailer Weehoo – oferă o mult mai bună amortizare a denivelărilor (suspensie arc + telescop, proţapul flexibil, bancheta semimobilă).

[youtube id=”fgxY-zfiAgc” width=”600″ height=”350″]

Riscul de accidentare pentru copii este aproape nul în remorcă, aceasta neputându-se răsturna, protecţia în părţile laterale fiind asigurată de sistemele metalice prevătute din construcție.