Renumita Universitate Tiffin din SUA demarează primul program de licență în România

academia barbatilor

Comunicat de presă

Tiffin University din SUA lansează în premieră primul său program de licență în România. Universitate de renume în Statele Unite ale Americii, Tiffin University anunță deschiderea Facultații de Administrarea Afacerilor, cu sediul la București. Programul de licență este acreditat la nivel european și american, cursurile fiind predate exclusiv de profesori americani, de la Tiffin University, Ohio. Cei care se înscriu în anul universitar 2019 – 2020 primesc burse pe toata durata celor patru ani de studiu.

Tiffin University este prezentă în România de peste 20 de ani, prin programele de MBA si EMBA, realizate în parteneriat cu Universitatea din București.

Universitatea din Ohio, SUA, s-a extins și a lansat acum Facultatea de Administrarea Afacerilor, fiind astfel prima și singura universitate din America care oferă programe de licență în România.

Cursurile se desfașoară în București, în campusul găzduit de o clădire din zona centrală. Sunt predate exclusiv de profesori veniți din Statele Unite ale Americii, direct de la Tiffin University, Ohio.

Facultatea de Administrarea Afacerilor a Tiffin University este potrivită atât pentru absolvenții români de liceu, cât și pentru cei străini. Admiterea se face pe bază de dosar, ce trebuie să conțină și dovada cunoașterii limbii engleze, prin depunerea unui certificat recunoscut la nivel național și internațional, și susținerea unui interviu.

Cei care se înscriu în anul universitar 2019 – 2020 beneficiază de o bursă în valoare de 4.000 de euro, valabilă în fiecare din cei patru ani.

În total, bursele puse la dispozitie însumeaza 700.000 de euro.

După terminarea studiilor, absolvenții primesc o diplomă de licență emisă de  Universitatea Tiffin din SUA, recunoscută peste tot in lume, inclusiv de Ministerul Educației din România.

Sistemul educațional este bazat pe programa Americană și se axează pe metoda `learning by doing`. Propunem astfel o experiență completă, cu accent pe rezultate tangibile, care vor schimba perspectiva asupra sistemului de învățământ. Programul Tiffin BBA reprezintă trecerea într-un mediu de afaceri ancorat în realitate, ce se va dovedi o valoare adaugată importantă pentru orice student care face această alegere.”,a declarat Dr. Lillian Schumacher, președinte Tiffin University, Ohio.

Programul are caracter intensiv și o structură modulară: este alcatuit din 20 de module ce se desfașoară pe parcursul a patru ani. Fiecare modul durează trei săptămâni și înglobează două cursuri. Acestea se țin, exclusiv, de profesori americani, veniti de la Tiffin University, Ohio, de luni până vineri.

“Facultatea de Administrarea Afacerilor Tiffin garantează studenților că vor deprinde un set de abilități adaptate realității actuale a lumii afacerilor.  Studenților li se garantează anual programe de internship remunerate, la companii de top din România.”, a adăugat Marius Mihăilescu,Managing Partner Tiffin University România.

Despre Tiffin University:

Tiffin University promovează tradiția calității și are la bază un istoric de peste 125 de ani, timp în care a dezvoltat un portofoliu variat de domenii academice, studii universitare, postuniversitare și activităti extracurriculare. În România, din 1999, colaborează cu Universitatea din București pentru programul Tiffin Executive MBA. Dintre absolvenții români, 63% ocupă poziții de top management, 17% în zona de middle management, iar 20% dintre ei sunt antreprenori.