Petrece o noapte într-o casă Lego!

Academia Barbatilor

Îți amintești de vremurile când erai fan Lego? Nu sunt chiar departe și, probabil, ai rămas la fel de îndrăgostit de acest brand: dacă ți s-ar oferi ocazia să construiești un orășel din piese de Lego ai fi în stare să pierzi zile pentru a reveni la această pasiune. Partea proastă e că nu ți se oferă această ocazie. Partea bună e că cineva îți oferă acum ocazia să locuiești într-un apartament realizat integral din piese Lego.

Proiectată de compania BIG și aflat în vecinătatea locului în care se află birourile Lego, din Billund, Danemarca, această Casă Lego e realizată exclusiv din celebrele piese. Funcționează drept operă publică de artă, magazin, cafenea și, pentru o noapte, hotel. Grație unui parteneriat cu Airbnb, casa ce are o suprafață de 12.000 mp va fi închisă în noiembrie, pentru a găzdui o familie norocoasă care-și va putea petrece seara între piese Lego după propria voință, ca și cum ar locui într-o cameră de hotel.

După ce faci cunoștință cu designerul Jamie Berard, și după ce explorezi diversele zone ale clădirii, îți vei petrece seara într-un apartament de două camere, complet mobilat – cu televizor, fotolii, lămpi, ceasuri cu alarmă, cărți, chiar și cu o pisică din piese Lego. Vei dormi într-un pat așezat sub o cascadă creată din aproape două milioane de piese și una dintre condițiile pe care va trebui să le îndeplinești este să te joci. Poți intra în competiția pentru a petrece noaptea de 24 spre 25 noiembrie în Casa Lego, aici, după ce răspunzi la întrebarea „Dacă tu și familia ta ați avea la dispoziție un număr nelimitat de piese Lego, ce ai construi cu ele?”.