Samsung OLED TV cu ecran curbat – cinematograful din living

academia barbatilor

Cunoscuta companie Samsung a lansat de curând primul televizor OLED cu ecran curbat din lume, ducând la un nivel superior limitele inovaţiei în domeniul Home Cinema Entertainment.

Proiectat pentru a oferi o experienţă unică, comparabilă cu cea din sălile de cinematograf, primul televizor Samsung OLED cu ecran curbat oferă iubitorilor de filme o tehnologie inovativă de excepţie, imaginile având un puternic efect de panoramă.

samsung-oled-tv-ecran-curbat-1

Astfel, atunci când sunt urmărite scene captivante sau cadre largi cu peisaje, privitorul, aşezat confortabil pe fotoliul sau canapeaua din living, se va simţi acum parcă în mijlocul naturii. Sau ca să glumim puţin, alt avantaj ar fi acela că îşi va putea liniştit proiecta camera cu pereţii curbaţi / circulari 😉 .

samsung-oled-tv-ecran-curbat-2

Noul televizor Samsung OLED are un ecran cu o diagonală de 55 inch (140 cm), fiind construit într-o formă curbată, care să acopere cât mai eficient câmpul vizual al utilizatorului şi să aducă beneficii şi în ceea ce priveşte unghiurile de vizibilitate.

samsung-oled-tv-ecran-curbat-3

samsung-oled-tv-ecran-curbat-4

Fiind un televizor din gama premium, calitatea imaginii este impresionantă iar folosirea tehnologiei OLED oferă un nivel de contrast superior şi o mai bună redare a scenelor întunecoase, surclasând actualele televizoare cu tehnologie LCD. Întrucât pixelii unui ecran OLED emit propria lumină, aceste televizoare nu au nevoie de o sursă de lumină auxiliară, devenind şi mai subţiri decât modele existente acum pe piaţă.

samsung-oled-tv-ecran-curbat-5

[youtube id=”inuINTlxM2Y” width=”600″ height=”350″]

 “Samsung s-a angajat să aducă mereu inovaţii în materie de tehnologie pentru televizoare prin care să depăşească orice nivel aşteptare sau dorinţă pe care consumatorii ar putea-o avea. Vom continua şi de acum încolo tradiţia dezvoltării unor televizoare Samsung inovative prin introducerea constantă de noi tehnologii pentru TV care să uşureze viaţa consumatorilor, chiar şi dincolo de graniţa abia stabilită cu ajutorul televizorului OLED cu ecran curbat.” a declarat HS Kim, vicepreşedintele executiv al diviziei Visual Display din cadrul companiei Samsung Electronics. 

Sursa: samsungces.com