Sărbători în doi. Ținute pentru ocazii speciale

academia barbatilor

Sărbătorile sunt, fără îndoială, cea mai frumoasă perioadă din an, iar dacă ai decis să le petreci în doi, ai grijă să te îmbraci adecvat ocaziei. Fie că îți inviți iubita la fim, la o cină romantică de Crăciun sau… la o noapte liniștită, avem câteva idei de ținute pentru ocazii speciale, pe care să le adaptezi conform planului.

O invitație la film într-o ținută confortabilă

Dacă îți inviți iubita la cel mai așteptat film al anului…sau la un film romantic, pe placul ei, impresioneaz-o nu doar prin alegerea făcută, ci și prin ținută. Important este să faci asocieri rafinate dar care inspiră relaxare și confort. Un pulover călduros din cașmir, într-o nuanță neutră și o pereche de raiați într-o nuanță caldă construiesc un outfit casual cu un aspect îngrijit. În plus, texturile sunt extrem plăcute la atingere.

ținute pentru ocazii speciale, casual, raiați
Sursa foto: Zara

Ținute pentru ocazii speciale

Orice ocazie specială, precum o cină romantică de Crăciun, în cazul tău, necesită o ținută memorabilă. Iar o astfel de ținută trebuie să aibă o bază puternică. Mizează pe piese esențiale care inspiră rafinament – o maletă din bumbac sau un pulover cu gât înalt, un blazer din cașmir. Ca să adaugi personalitate ținutei, mizează pe o pereche de chinos într-o nuanță tare. Completează ansamblul vestimentar cu pantofi într-o culoare neutră și o curea asortată.

ținute pentru ocazii speciale, maletă, blazer
Sursa foto: Massimo Dutti

Cum să ieși în evidență la o întâlnire casual

Fie că ieșiți la o plimbare sau la un prânz în familie, alege o ținută simplă, confortabilă, dar care iese în evidență și afișează aerul specific sărbătorilor. Un pulover cu un imprimeu interesant poate fi piesa cheie. Tartanul este rafinat și în același timp transmite atmosfera de sărbătoare. Combină cu jeanși clasici și bocanci pentru o ținută de sărbătoare, cu aer relaxat.

ținuta casual, pulover, tartan, jeans
Sursa foto: Pinterest