Sistemele de navigaţie Navon: drumuri planificate inteligent cu iGo8 original

academia barbatilor

În epoca vitezei, vrem ca şi în vacanţă să ajungem rapid şi din prima la destinaţie. Falcon Electronics vine în întâmpinarea celor care nu vor să greşească drumul cu două instrumente uşor de folosit şi care nu se întrerup atunci când primeşti un apel telefonic: sistemele de navigaţie Navon N670 Plus sau Navon N490 Plus.

Ambele oferă şoferilor experienţa drumului ghidat de cel mai popular soft de navigaţie, iGo8.

sistem-de-navigatie-gps-navon-n670-plus-fe-5-igo-8_2

Cei care folosesc soft-ul original iGo8 au acces permanent la actualizări de conţinut, garanţie şi service. Platforma software solidă asigură viteză de procesare mărită, rularea rapidă a aplicaţiilor, afişarea perfectă a graficii 3D. În plus, softul permite stabilirea şi vizualizarea tipurilor de traseu în funcţie de interese, de la rute multipoint – cu mai multe destinaţii intermediare pe traseul ales, la rute alternative în funcţie de consum sau timpul disponibil.

sistem-de-navigatie-gps-navon-n670-plus-fe-5-igo-8

Descoperă Europa cu vârful degetelor

Cele două sisteme de navigaţie au incluse hărțile complete pentru 40 de ţări din Europa, detaliate până la nivel de număr de stradă. Mai mult, prin intermediul site-ului www.naviextras.com, se pot actualiza hărțile deja existente, se pot cumpăra altele noi și se poate accesa conținut suplimentar, de exemplu mai multe puncte de interes, extra-opțiuni 3D, baze de date cu camere de monitorizare a traficului și multe altele.sistem-de-navigatie-gps-navon-n490-plus-fe-4.3-igo-8Atât Navon N670 Plus, cât şi Navon N490 Plus au integrate 29 de limbi străine și oferă posibilitatea alegerii între 59 de profile de voce pentru ghidarea vocală. Pentru călătoriile lungi, cele două sisteme de navigaţie pot reda filme sau fotografii, fişiere audio printre care şi cărți electronice.

Diferenţa dintre cele două produse este dată de dimensiunile ecranului ultra slim cu design modern. Navon N670 Plus oferă un display de 5” pentru o experienţă multimedia completă, în vreme ce Navon N490 Plus vine la un preţ mai avantajos datorită ecranului de 4,3”.

 Detalii tehnice Navon N670 Plus şi N490 Plus:

– rezoluție afișaj: 480*272 pixeli, 65k culori

– procesor: Mstar MSB2521 ARM9, 800 Mhz

– memorie RAM: 128 MB

– slot memorie: micro SD pâna la 16 GB

– software de operare: Microsoft Windows CE 6.0

– software de navigație: iGO 8.3.5

Despre Navon

Hungaro Flotta Kft. este producătorul dispozitivelor GPS marca Navon. Cu sediul central în Ungaria, compania ocupă în prezent poziţia de lider pe piaţa sistemelor de navigaţie în Ungaria. În  România, brandul Navon este distribuit în exclusivitate prin intermediul Falcon Electronics şi este unul dintre principalii jucători pe piaţa de profil.

Despre Falcon Electronics

Falcon Electronics este liderul pieței româneşti în domeniul echipamentelor electronice pentru autovehicule. Cu peste 20 de ani de experienţă în importul şi distribuţia de electronice auto, Falcon comercializează produse performante, aparţinând unor branduri de renume mondial. Este importator oficial în România pentru sistemele de securitate Viper, staţiile walkie-talkie şi CB radio de la Cobra, detectoarele Escort, Beltronics, Whistler şi Cobra, sistemele handsfree şi dronele Parrot, dispozitivele de navigaţie Navon, car kit-urile Bury, sistemele de sonorizare Kicker. De asemenea, în portofoliul Falcon Electronics se găsesc echipamente multimedia şi audio de la Sony şi JVC.