Skullcandy a lansat o colecţie revoluţionară de căşti fără fire

academia barbatilor

Autonomia de 12 ore, sound-ul cu bass puternic prin sunete înalte, precise şi microfon integrat, plasează noul gadget lansat de Skullcandy în sfera urbană, dar cu o puternică „încărcătură” muzicală.

În cadrul evenimentului de lansare ce a avut loc la magazinul Muzica, Alina Eremia, Ruby, George Vintilă (ProFM), Kamara (Alb&Negru), Cosmin Tudoran, trupa Golan, VJ-ii UTV, Liza Sabău, Mihaela Cozmolici, Mircea Vâlcu, Oana Tache (ProTV), trendsetteri, amatori de sporturi extreme şi urbane au testat cele mai hip & cool modele de căşti SKULLCANDY WIRELESS.

Distracţia a venit pe mixuri jazzy-techno ale Soundopamine LIVE şi Bully DJ Set, dar şi prin concursul “Double Trouble Tangled”,  prin care invitaţii au fost provocaţi să desfacă contra-cronometru, fire de căşti încurcate pentru a-şi aminti cât de mult timp îşi petrec în mod normal cu această rutină.

Istoria de dinainte de mp3, tech-house şi conturile premium pe Spotify, ne spune că prima cască audio a fost inventată pentru operatorii de telefonie fixă, upgrade-ul pe produs fiind făcut în stereo prin anii `50. Contemporan, în România, avem Skullcandy. un brand original care a depăşit demult limita unui accesoriu audio, trecând şi în zona de fashion pentru trendsetterii pasionaţi de noi tehnologii şi design compatibile cu tipologia fiecaruia.

De ce să îţi pierzi timpul “descurcând” fire? Încearcă Skullcandy Wireless la magazinele H2O şi în magazinele partenere!