Când smartwatch-ul devine prea deștept: Garmin fēnix 5X Plus

academia barbatilor

Zilele trecute ne-a atras atenția o apariție cel puțin interesantă pe piața smartwatch-urilor performante. Garmin a lansat cea mai recentă generaţie de ceasuri multisport cu GPS. Garmin fēnix 5X PLUS uimește printr-o serie de caracteristici noi, cum ar fi hărţi topografice rutabile, spaţiu de stocare pentru muzică, soluții de plată fără contact, măsurarea pulsului la încheietură și a saturației de oxigen, funcție utilă pentru sporturi la altitudine. Un motiv în plus pentru care ne place noul Garmin fēnix 5X PLUS– ceasul ăsta ne satisface atât pretențiile de ordin estetic, cât și ambițiile atletice.

Ceasul pentru toate tipurile de sport

fēnix 5X PLUS te susține în orice sport, nu doar în alergare, așa cum o fac majoritatea smartwatch-urilor de pe piață. Ceasul oferă seturi speciale de funcții pentru ciclism, înot, schi, golf, și sporturi cu vâsle, inclusiv stand-up paddle sau canotaj. În funcție de sport, Garmin fēnix 5X Plus oferă informații utile despre distanța parcursă, numărul de mișcări, diferența de nivel, ritmul de alergare și lungimea pasului sau frecvența mișcărilor de vâslire și, un element de noutate, statistici privind performanța ta.

smartwatch garmin

fēnix® 5 Plus
Sapphire, titan cu brăţară portocaliu intens

Ai la mână tot ceea ce trebuie să știi despre antrenamentul tău

Trebuie doar să descarci gratuit noul widget privind performantele din store-ul Connect IQ™ și vei avea acces rapid la o mulțime de informații care de vor ajuta să monitorizezi mai bine antrenamentul, să îți îmbunătățești condiția fizică și să te antrenezi mai eficient. Iată ce măsoară acest widget, conform site-ului oficial Garmin, www.garmin.com:

Starea antrenamentului: Vă arată cât de eficient este antrenamentul şi vă ghidează productivitatea antrenamentelor şi progresului înregistrat

Funcţia de estimare a valorii maxime CO2: date de performanţă pentru abdomene, alegare sau ciclism, pentru a estima volumul maxim de oxigen pe care îl puteţi consuma pe minut şi pentru a vă oferi o indicaţie a nivelului de condiţie fizică

Solicitarea fizică: vă spune cât de intens vă antrenaţi într-un interval de timp, indiferent de activitate

Consultant de recuperare: cronometrul de recuperare vă spune timpul recomandat de recuperare, cronometrând de la ultimul antrenament

Plăți fără bani sau card, prin smartwatch-ul Garmin

Dacă și tu ești tipul căruia nu îi place să poarte geantă, borsetă și buzunare pline, mai ales atunci când iese la alergat sau merge la sală, avem o altă veste bună. Smartwatch-ul Garmin fenix 5x Plus este compatibil cu Garmin Pay™, soluţia de plată fără contact ce îți permite să îți cumperi o sticlă de apă, un baton proteic sau orice altceva cu o singură atingere de…ceas.

plati contactless ceas

fēnix® 5S Plus
Argintiu cu brăţară neagr

Muzica preferată la încheietura mâinii

Dacă te ajută să asculți muzică sau speech-uri motivaționale în timpul activităților sportive, acum o poți face fără telefon sau Ipod. Noul fēnix 5X Plus stochează până la 500 de piese. Ai nevoie doar de o pereche de caști bluetooth conectate wireless. Deși pare complicat, muzica preferată poate fi încărcată în doar câteva minute, cu ajutorul meniului simplu și intuitiv.

smartwatch garmin

fēnix® 5X Plus
Sapphire, gri ardezie cu brăţară maro din piele

Conectat la activitatea de la birou chiar și pe munte

Dacă vrei să iei o pauză de la viața de corporatist, dar ai nevoie să rămâi conectat la mail și mesajele interne ale departamentului, smartwatch-ul acesta îți permite să primești mail-uri, mesaje text și alerte oriunde există acoperire 3G.

Dacă îți place să schimbi outfit-uri și stiluri vestimentare, citește asta

Am vrut să aflăm mai multe despre opțiunile finisaj ale noului smartwatch Garmin și am aflat de pe www.watchshop.ro că acesta este disponibil într-o varietate mare de înfățișări. Pe noi ne-a cucerit ediţia Sapphire, din titan gri carbon, cu brăţară din titan.

”În orice versiune, un afişaj integral color, de înaltă rezoluţie, transreflectiv Garmin Chroma Display™ cu iluminare de fundal cu LED-uri asigură lizibilitatea excepţională în toate condiţiile ambiante, chiar şi în lumina intensă a soarelui. Pentru rezistenţă suplimentară la zgârieturi, toate modelele din seria fēnix 5X Plus încorporează o lentilă din safir bombată cu rezistenţă mare”, potrivit www.watchshop.ro. 

Ceasul cu curea din piele, asortat la ținuta ta office se transformă complet prin schimbarea brățării cu una din silicon sau metal. Poți schimba și fețele dacă ești un tip care se plictisește repede. Nu sunt necesare unelte pentru a realiza transformarea. Cumpără, schimbă, fixează. Simplu și rapid.

smartwatch garmin

fēnix® 5S Plus
Sapphire, alb cu brăţară gri din piele întoarsă

Performanţa bateriei noului smartwatch Garmin fēnix 5X Plus : 4 până la 20 zile în modul ceas inteligent, până la 32 ore în modul GPS și până la 13 ore în modul GPS cu muzică, în funcţie de setări.

Dacă nu te poți abține și vrei să-l ai și tu, îl poți cumpăra de AICI.