Smiles Bags – idei de cadouri pentru sărbătorile de iarnă

academia barbatilor

Cu ajutorul celor de la SMILES BAGS – dăruiește, de Crăciun, celor dragi și fă-ți ție însuți un cadou special, care te va face să zâmbești și te va însoți peste tot de acum înainte!  

Colecția Lifetime Companion pentru bărbați a fost concepută din nevoia de a crea accesorii confortabile și durabile, potrivite oricărui stil.

smiles-bags-husa-iPad-air-navy-4

Husă iPad

Fie că stai la birou sau călătorești mai tot timpul, fie că te îmbraci casual sau business, produsele Lifetime Companion se potrivesc oricărei ocazii, devenind astfel o prelungire a stilului personal, o amprenta a identității tale.

smiles-bags-husa-iPhone-3

Husă iPhone

Pielea din care sunt confecționate are un aspect deosebit, prin simplitatea modelului natural. și, pentru că tu să te bucuri de produsele alese cât mai mult timp, Smiles Bags îți oferă garanție pe viață!

smiles-bags-husa-laptop- lifetime-companion-2

Husă Laptop

Ce nu știai despre SMILES BAGS:

Smiles Bags este o companie înființată în anul 2015. Brandul se concentrează pe producția de genți și accesorii din piele. Produsele Smiles Bags pot fi găsite pe site-ul www.smiles-bags.com și, începând cu luna noiembrie, în concept store MoleculeF din mall-ul Promenada.