Smiley – “DEAD MAN WALKING” şi videoclipul realităţii augmentate

academia barbatilor

Smiley şi HaHaHa Production au lansat deja videoclipului “DEAD  MAN WALKING“, care trece de limitele convenţionalului, artistul devenind primul din lume care cu ajutorul aplicaţiei HaHaHa Reality transformă simpla vizionare a unui videoclip într-o experienţă complexă.

“DEAD  MAN WALKING” reprezintă, după cum afirmă chiar artistul, o premieră mondială, fiind primul videoclip care are integrate elemente de realitate augmentată. Pentru a descoperi despre ce e vorba, ai nevoie de o aplicaţie special creată, HaHaHa Reality, disponibilă gratuit în Application Store sau Google Play. Tot ce trebuie să faceţi, după ce v-aţi downloadat aplicaţia, este să filmaţi marker-ul grafic din videoclip cu telefonul, iar petrecerea va continua la voi acasă.

Evenimentul de lansare a fost unul special şi a avut loc la cinematograful Hollywood Multiplex din Bucureşti. Gazdă a fost însuşi Smiley, care i-a avut alături pe toţi cei implicaţi în realizarea super-producţiei “DEAD  MAN WALKING”, printre care s-a numărat şi inclusiv Pavel Bartoş sau Sandra (fostă concurentă Top Model by Cătălin Botezatu).

Filmările au durat nici mai mult nici mai puţin de 24 ore, iar regia îi aparţine echipei Griffon, DEAD  MAN WALKING” fiind o creaţie HaHaHa Production, prezentată alături de Cât Music, iar aplicaţia HaHaHa Reality a fost dezvoltată în colaborare cu cei de la ARworks.

“E trafic mare pe Facebook-ul meu. Tocmai de aia am şi dezvoltat acest concept că să cresc interactivitatea celor acre mă urmăresc. Sunt primul artist care am făcut o piesă pentru fanii mei de pe Facebook.” (Smiley – “DEAD MAN WALKING”)

Sursa: smileyonline.ro

[youtube id=”CeKeN6B11bY” width=”600″ height=”350″]