Smirnoff și J&B te trimit să petreci un weekend în Ibiza

academia barbatilor

Smirnoff, băutura spirtoasă numărul 1 la nivel mondial, și J&B, cel mai neconvențional whisky din lume, anunță lansarea campaniei naționale „Aterizează la cea mai tare petrecere”, prin care consumatorii români pot câștiga, prin tragere la sorți, un weekend la Ibiza, precum și numeroase premii zilnice, constând în căști audio sau sisteme audio Wi-Fi. 

J&B este băutura care dă startul unei petreceri pline de viață, iar Smirnoff este catalizatorul care promovează un nou stil de viață, mai puțin stresant și plin de voie bună și imaginație bogată. Când te gândești la aceste valori, automat îți imaginezi o petrecere sălbatică, alături de mulți prieteni buni. Nimic nu reprezintă mai bine acest tip de distracție, decât Ibiza, insula care nu doarme niciodată.smirnoff-j-b-prieteni-weekend-ibiza-campania-petrecere-2

 

Prin campania „Aterizează la cea mai tare petrecere”, J&B și Smirnoff promit unui fericit câștigător posibilitatea de a petrece un weekend fascinant, alături de încă doi prieteni, în Ibiza, insula care îți trezește apetitul pentru petrecere, oricând numai o auzi menționată.

Campania promoțională se desfășoară în perioada 14.04.2014 – 31.05.2014. Pentru a se înscrie în promoție, consumatorii trebuie să trimită codul unic descoperit pe eticheta promoțională de pe orice sticlă J&B sau Smirnoff, prin SMS, la numărul scurt 1234, sau pe Facebook.

Câștigătorul premiului cel mare, un weekend alături de doi prieteni, în Ibiza, va fi anunțat în urma tragerii la sorți, care va avea loc la finalul campaniei.

Despre Smirnoff

Smirnoff, desemnată băutura spirtoasă premium numarul 1 în lume, își are originile în Rusia secolului XIX. Povestea Smirnoff își are originile în anul 1864 în Moscova, unde Piotr Arsenyevich Smirnoff și-a deschis o distilerie și a început să producă propriul brand de vodcă, urmând să primească de la țar 22 de ani mai tarziu, titlul de Furnizor al Curții Imperiale Rusești.

[youtube id=”6aLpAVk5u3Y” width=”600″ height=”350″]

Brandul Smirnoff a fost întotdeauna cunoscut pentru vodca de calitate, savurată responsabil în 130 de țări din întreaga lume. Pentru mai multe informații, accesați site-ul la www.smirnoff.com.

În România, marca Smirnoff este distribuită oficial de către PPD România, liderul pieței de băuturi spirtoase premium.

 Despre J&B

J&B Rare conține 42 whisky-uri din malț și cereale, atent selectate pentru a crea o balanță perfectă și o aromă subtilă, fină și complexă. Acest echilibru delicat conferă blendului caracterul său distinctiv. Esența J&B este dată de whisky-urile Speyside. Datorită acestora, whisky-ul capătă o culoare vie, deschisă și un gust delicat de fructe, cu note subtile de mere și pere. Savoarea individuală a malțurilor Speyside este evidențiată de unele dintre cele mai fine whisky-uri de cereale din Scoția.

[youtube id=”Tl9uQ_bWy7Y” width=”600″ height=”350″]

În anii 1930, după prohibiția din Statele Unite, a luat naștere ceea ce este cunoscut în zilele noastre J&B Rare, devenind una dintre cele mai populare mărci de Scotch whisky din lume.

J&B este whisky-ul suprem pentru organizarea petrecerilor legendare, iar aroma complexă și subtilă îl face ideal pentru diverse mixuri.

Despre PPD România

Prezentă pe piața din România din 2007 și parte a companiei Photos Photiades Distributors, PPD România este printre cei mai mari distribuitori de produse de alcool premium si super-premium de pe piaţa locală şi partener al renumitului producător de băuturi spirtoase, Diageo, lider mondial pe segmentul de băuturi premium.

Alături de Diageo, Grupul Campari şi de alţi parteneri strategici la nivel local, compania deţine cel mai mare portofoliu de branduri premium și super-premium, renumite în întreaga lume, precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Baileys, şampania Lanson, Campari, Aperol, Wild Turkey, Cinzano, SKYY Vodka, precum și propriul brand de vodkă, Tazovsky Vodka.

Photos Photiades Group (PPG), companie internațională fondată în urmă cu peste 70 de ani, are o activitate impresionantă în vânzări, marketing și distribuție de branduri alcoolice și non-alcoolice de renume mondial. PPG este prezentă în România, Grecia, Cipru, Croația și Slovenia.

Pentru mai multe informații, vizitați: www.ppd.com.ro.