Snowmobilul – ski doo summit x – jucăria bărbaţilor, şi nu numai

academia barbatilor

Cu Snowmobilul Ski-Doo Summit X 163″, 2011, simți adrenalină din momentul în care apeși accelerația. Senzația îți crează o dorință de a merge mai departe, dorință pentru a cuceri tot ce stă în cale.

Acest snowmobil este construit pe platforma ușoară dar puternică a lui REV-XP, cel mai bun raport putere-greutate din industrie.

Modelul dispune de noul sistem de direcție S-36, cu o poziție mai restrânsă a ski-urilor, făcându-l mult mai manevrabil şi controlabil. O singură plimbare, iar în mintea dumneavoastră va domina doar sentimentul de cucerire al fiecărui vârf de munte, deziderat urmărit şi de producător atunci când a fabricat Summit X 163″.

Are suspensii și amortizoare performanțe.

Acest snowmobil este expertul urcării pe cele mai înalte și abrupte piscuri ale munților, fiind dotat cu un motor Rotax.
 Are în spate un spațiu unde îți poți depozita canistra cu combustibil suplimentar.
 Datorită greutății mici și poziției ergonomice de condus în picioare, este ușor de manevrat în zăpada mare. Cu șenila Powder Max de 406 x 3.836 x 50,8 mm puteți escalada cele mai abrupte pante.

 Dotări standard
 Să REV-XP X Narow, marșarier electonic, accelerație încălzită, manșoane ghidon încălzite, vitezometru, turometru, indicator combustibil

 Dotări opționale
 Pornire electrică, indicator temperatură, oglinzi, cârlig remorcare

Dimensiune ski: 1066 mm,
Dimensiune șenilă: 4140 x 406 x 57.2 mm. 

Pornește la drum cu snowmobilul ski doo summit x și nu uita să-ți iei cu tine şi camera de luat vederi să le arăți prietenilor tăi ce au ratat!