Sony lansează noul aparat foto α68

academia barbatilor

Sony lansează astăzi noul aparat foto α68 (ILCA-68), care le permite entuziaștilor să descopere noi oportunități de fotografie cu ajutorul obiectivelor cu montură de tip A.

Modelul α68 moștenește numeroase caracteristici profesionale de la modelul premiat α77 II și dispune de sistemul Sony 4D FOCUS care oferă performanțe extraordinare de autofocus chiar și în condiții precum lumină redusă la EV-2, unde majoritatea camerelor foto întâmpină dificultăți.

aparat-foto-sony-α68-montură-a-4d-focus-2Sistemul de detecție de fază utilizează 79 de puncte de autofocus, inclusiv 15 puncte în cruce și un punct de senzor F2.8 AF dedicat cadrelor cu lumină slabă. Toate aceste caracteristici vin în completarea autofocusului wide rapid, cu tracking predictibil pentru obiectele care se deplasează cu viteză. Datorită tehnologiei unice Sony cu oglindă semitransparentă, α68 menține subiectul în mișcare în focus, permițând fotografiere continuă de până la 8fpsii.

aparat-foto-sony-α68-montură-a-4d-focus-3Indiferent că folosești noul aparat pentru fotografiere sau filmare, calitatea excelentă a imaginilor e asigurată de senzorul de imagine APS-C Exmor CMOS de 24MPiii cu un interval de sensibilitate ISO de 100-25600iv și procesorul de imagine BIONZ X care utilizează tehnologii de reproducere a detaliilor și de reducere a zgomotului de difracție.

aparat-foto-sony-α68-montură-a-4d-focus-4α68 poate înregistra filme Full HD în format XAVC Sv cu un bit rate de până la 50 Mbps, ceea ce asigură conținutului un nivel de detaliu foarte ridicat.

aparat-foto-sony-α68-montură-a-4d-focus-5Noul aparat se adresează fotografilor amatori cu experiență, dar și celor care doresc să se familiarizeze cu camere foto cu obiective interschimbabile, pe fondul numărului mare de caracteristici care pot fi explorate cu ușurință.

Vizorul luminos OLED oferă o experiență unică de încadrare a fotografiilor și filmelor. Încadrarea de 100% asigură vizibilitatea asupra întregii scene fotografiate, oferind în același timp un contrast ridicat și culori realiste care facilitează focusul manual în condiții optime.

aparat-foto-sony-α68-montură-a-4d-focus-6Ecranul LCD de 2.7 inchi vine în completarea vizorului și se înclină la 135 de grade în sus și la 55 grade în jos, sporind astfel varietatea unghiurilor pentru fotografiere. Display-ul cu iluminare din spate oferă un timp de răspuns foarte scurt al setărilor camerei, indiferent că fotografia e realizată din mână sau folosind trepiedul.

Similar seriei α7, noul α68 dispune de o rotiță de control care permite ajustarea rapidă a setărilor prin simpla mișcare a degetului. În plus, zece butoane customizabile pot fi setate pentru accesarea funcțiilor alese de utilizator. O linie de control pentru ajustarea funcțiilor și și gripul robust asigură echilibrul în timpul utilizării, indiferent de dimensiunile obiectivului.

SteadyShot INSIDE reduce efectul de tremur al camerei și produce imagini fără blur trase din mână, indiferent de distanța focală și de obiectivele utilizate.

Creativitatea utilizatorului poate fi sporită de numărul mare de accesorii care pot fi atașate camerei α68, cum ar fi flash-uri, lumini, microfoane și declanșatoare de la distanță.