Starea pârtiilor de schi din România – aplicaţie pentru smartphone

academia barbatilor

La început de 2013, pentru împătimiţii sporturilor de iarnă a fost creată o aplicaţie smartphone, cuprinzând starea pârtiilor de schi  şi ghidul complet al tuturor staţiunilor montane din ţara noastră (Transalpina Ski Resort, Schi Şureanu, Poiana Braşov, Arieşeni etc.), la fel cum sunt disponibile astfel de aplicaţii în străinătate (în special în Austria, Elveţia, Germania sau Franţa).

În ultima perioadă este destul de dificil să alegeţi unde să mergeţi la schi, întrucât nu ştiţi sigur dacă zăpada e suficientă sau instalaţiile de transport pe cablu funcţionează. Pentru a uşura acest proces, cei de la WORK IN PROGRESS au dezvoltat o aplicaţie pentru mobil pentru cei care vor să fie la curent cu starea pârtiilor din România.

stare-partii-schi-aplicatie-smartphone-2

Toţi cei care au un smartphone cu sistem de operare Android sau iOS pot descărca aplicaţia şi afla dimensiunea stratului de zăpadă, tipuri de instalaţii disponibile, starea vremii şi prognoza pentru următoarele trei zile. Mai mult de atât, schiorii şi snowboarderii pasionaţi de offpiste îşi pot seta notificări pentru ninsori abundente în staţiunile lor preferate.

Pentru a fi la curent cu toate informațiile de care aveţi nevoie, tot ce trebuie să faceţi este să descărcaţi aplicaţia de pe AppStore România (cei cu sistemul iOS) sau de pe GooglePlay (cei cu Android).

stare-partii-schi-aplicatie-smartphone-3

În ceea ce priveşte stațiunile favorite puteţi alege să primiţi notificări prin care să aflaţi când s-au deschis pârtiile de schi sau când stratul de zăpadă a crescut semnificativ, iar pentru versiunea următoare, dezvoltatorii de la Work in Progress (WIP) au în plan să cuprindă şi webcamuri.