Stil rebel și revoluționar în colecția toamnă-iarnă – JUST CAVALLI

academia barbatilor

Colecția de toamnă-iarnă  Just Cavalli are printre elemntele definitorii – jandarmi, pancarte, manifeste, portavoci şi steaguri.

Inspirată de-o călătorie a designerului Roberto Cavalli în Bhutan, colecţia a fost adusă în actualitate în „decorul” unei Europe, care în ultimii ani a fost „măcinată” de proteste şi manifestaţii stradale!

stil-barbati-rebel-revolutionar-just-cavali-1

Fotografiată pe străzile Barcelonei, de către celebrul Giampaolo Sgura, colecţia pune accent pe stilul nonconformist al tinerilor care fac combinaţii inedite de culori şi imprimeuri, într-un oraş care radiază de energie şi viaţă. 

stil-barbati-rebel-revolutionar-just-cavali-2

Modelele Rodolfo Zanforlini, Dominik Bauer, Karlina Caune, Ben Hunter, Julia Frauche and Manon Leloup „luptă” cu îndrăzneală în „revoluţia stilului” şi îşi  cer drepturile de a purta ţinute prin care să îşi exprime personalitatea.

stil-barbati-rebel-revolutionar-just-cavali-3

Intitulată „Just Love”, colecţia a primit o „infuzie” de nuanţe electrice, animal print şi motive orientale, special create pentru bărbați și femei.

stil-barbati-rebel-revolutionar-just-cavali-4

Culorile vibrante au fost ingenios combinate cu motivele tradiţionale ale tigrului şi dragonului, iar print-uri buthaneze au fost  imprimate pe rochii şi tricouri, într-un mix exotic şi totodată urban.

stil-barbati-rebel-revolutionar-just-cavali-5

Pantalonii Just Cavalli au fost combinaţi cu  pulovere XXL cu detalii din blană şi motive etnice, asemănătoare cu cele purtate de nobilii din Bhutan, iar genţile structurate au fost înlocuite cu saci hippie.

stil-barbati-rebel-revolutionar-just-cavali-6

Colecţia Just Cavalli este disponibilă în magazinul Sport/Couture, din Băneasa Shopping City care pune la dispoziţia consumatorilor de modă look-uri de runway.