Stilizează-ţi barba cu aparatul Philips Multigroom QG3371

academia barbatilor

Aparatul de tuns Philips Multigroom QG3371 îţi va fi de ajutor când vrei să îţi îmblânzeşti firele de păr de pe faţă sau să ai parte de o tunsoare exact aşa cum îţi doreşti. Cu o viteză turbo şi un set de 7 accesorii, Philips Multigroom îţi oferă „abilităţi” de stilist şi te ajută să fii regele junglei urbane indiferent dacă îţi doreşti o tunsoare uniformă, o barbă scurtă sau lungă, un aspect nebărbierit sau un look cu mustaţă sau barbişon.

Tu ce fel de rege al junglei eşti? Pentru a afla, completează testul de pe pagina www.facebook.com/philipscare şi stăpâneşte-ţi părul cu unul dintre premiile Philips!

Metalic şi extrem de uşor de utilizat, aparatul de tuns și bărbierit Philips Multigroom QG3371 are viteză turbo astfel încât să îţi poţi stiliza rapid chiar şi părul cu fire groase. Cele 7 accesorii ale aparatului de tuns îţi vor fi ajutoare de nădejde pentru a avea parte de stilul dorit.

 aparat-de-tuns-Philips- Multigroom- barba-mustata

1. Pentru stilizarea părului de pe faţă

Pieptenele pentru barbă şi mustaţă care se ataşează aparatului de bărbierit îţi va permite să îţi păstrezi barba la lungimea dorită astfel încât să poţi, de exemplu, să obţii chiar şi un aspect de nebărbierit de 3 zile.Ţine sub control chiar şi cele mai scurte fire. Îţi poţi alege din cele 18 setări de lungime în etape de 1 mm (începând de la 1m până la 18 mm).

Philips Multigroom vine cu două accesorii de înaltă performanţă pentru ca tu să poţi crea detalii şi linii fine în jurul marginilor bărbii.

Cu Philips Multigroom îţi poţi îndepărta uşor şi confortabil şi părul nedorit din nas şi urechi întrucât aparatul vine cu un accesoriu rotativ creat special pentru acest lucru.

Dacă îţi doreşti o barbă cu model şi linii precise, poţi utiliza accesoriul de precizie cu mini-suprafaţă de ras.

 aparat-de-tuns-Philips- Multigroom- QG3371-accesorii

2. Pentru o tunsoare uniformă

Obţine o tunsoare pe placul tău utilizând aparatul de tuns de înaltă performanţă de 41 mm. În plus, Philips Multigroom vine şi cu un pieptene cu 18 setări astfel încât să poţi obţine o tunsoare la lungimea pe care ţi-o doreşti.

Aparatul poate fi curăţat extrem de uşor, prin simpla clătire, întrucât este rezistent la apă. Mai mult, Philips Multigroom poate fi folosit atât cu fir, cât şi fără fir. Bateria aparatului permite utilizarea acestuia timp de 50 de minute după doar o oră de încărcare. Dacă totuşi ai nevoie urgent de o tundere completă, funcţia de încărcare rapidă îţi permite să faci acest lucru după doar 5 minute de încărcare.

În gama Philips Multigroom intră şi modelele QG3340 si QG3320, diferenţele dintre modele fiind legate de culorile aparatelor, accesoriile acestora şi timpul de încărcare.

 

Preţuri:

Philips Multigroom QG3320: 122 Ron

Philips Multigroom QG3340: 183 Ron

Philips Multigroom QG3371: 249 Ron

 aparat-de-tuns-Philips- Multigroom- QG3371-par-nasDespre Royal Philips

Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA) este o companie care oferă soluţii diversificate pentru sănătatea şi bunăstarea oamenilor, concentrându-şi activitatea în scopul oferirii de produse inovatoare, ce îmbunătăţesc calitatea vieţii, în domeniile sănătăţii, produselor de lifestyle şi soluţiilor de iluminat. Având sediul central în Olanda, Philips are aproximativ 116.000 de angajaţi în peste 100 de ţări şi vânzări de 24,8 miliarde Euro în 2012. Compania este lider pe pieţele echipamentelor de îngrijire cardiacă, echipamentelor pentru pacienţii în stare critică şi aparatură medicală de îngrijire la domiciliu, soluţii de iluminat eficiente energetic şi aplicaţii inovatoare în domeniul iluminatului, precum şi pe pieţele produselor electrice de bărbierit şi de îngrijire corporală pentru bărbaţi şi a celor de îngrijire a sănătăţii bucale. Ştiri despre Philips găsiţi pe www.philips.com/newscenter.