STR8 – gelde duş 6G Force şi antiperspirant Dry Force

academia barbatilor

Bărbatul STR8 este mereu activ. Pentru a-i fi aproape, brandul îmbogăţeşte linia de produse Performance cu două noi produse: gelul de duş 6G Force pentru corp şi păr şi deodorantul Dry Force. Duoul oferă prospeţimea şi protecţia necesare unui ritm de viaţă alert, presărat cu provocări.

Gelul de duş 6G Force pentru păr şi corp

Pentru bărbaţii care se bazează pe calitatea produselor de îngrijire şi pe rezultatele acestora, noul gel de duş 6G Force, din gama Performance Hair + Body, reprezintă o sursă de energie cu parfum masculin revitalizant. Cu o acţiune dublă, pentru corp şi păr, STR8 6G Force îmbină puterea ingredientelor active pentru o îngrijire optimă.

str8-gel-dus-6g-force-antiperspirant-dry-3Gel de duş Hair + Body STR8 6G Force 400ml – 12 lei

Cei 6G sunt ginger, guarana, green coffee (cafea verde), goji berry, ginseng şi guava şi sunt elemente naturale recunoscute pentru calităţile lor de energizare. Gelul de duş are o aromă puternic masculină, cu efect instant de reîncărcare a bateriilor, fiind modul ideal de a începe o zi aglomerată.

str8-gel-dus-6g-force-antiperspirant-dry-2

Gel de duş Hair + Body STR8 6G Force 250ml – 9 lei

Deodorantul Dry Force

Bărbaţii activi, pasionaţi de extrem sau care au liste interminabile cu lucruri de făcut,  au nevoie de protecţie care să ţină pasul cu ei. Deodorantul antiperspirant Dry Force face parte din gama Performance Cool and Dry şi este îmbogăţit cu o formulă ce combate transpiraţia şi oferă protecţie de 48h împotriva acesteia şi a mirosurilor neplăcute. Acesta este partenerul ideal pentru zile agitate, dar cool şi uscate, în acelaşi timp.

Parfumul deodorantului este puternic masculin, mixând aroma revitalizantă a mandarinei cu bergamotă şi note marine ce amplifică efectul cool.

str8-gel-dus-6g-force-antiperspirant-dry-4Preţ antiperspirant Cool and dry STR8 Dry Force 150ml – 11,5 lei