STR8 – noi ambalaje pentru deodorante şi geluri de duş

academia barbatilor

Bărbatul STR8 este pregătit pentru orice provocare, oricând! Aspectul contează, iar ambalajele antiperspirantelor şi gelurilor de duş din Linia Performance au fost regândite, pentru ca aspectul să fie mai atrăgător, mai dinamic, mai provocator şi mai fresh.

Noile ambalaje ale deodorantelor-spray STR8 au un aspect aerodinamic şi prezintă un sistem de închidere-deschidere foarte uşor de folosit.

 str8-skin-protect-midnight-run-c-d-deo

Deodorantele Performance se adresează bărbaţilor care au nevoie de o dublă protecţie. Deodorantele spray Cool and Dry fac faţă experienţelor intense şi rezistă până la 48 de ore, având o formulă împotriva mirosurilor neplăcute, a urmelor albe şi conţinând mai mult din aroma preferată, în oricare dintre cele 5 variante propuse pentru deo-spray: Midnight Run, Xtra Power, Cool Escape, Breezy Drive şi noua variantă Skin Protect.

 str8-breezy-drice-cool-escape-c-d-deo

Ambalajele gelurilor de duş devin şi ele mai prietenoase. Capacul recipientului permite folosirea sub duş a produsului, cu o singură mână. Acestea se regăsesc în variantele 250 sau 400 ml.

str8-oxygen-burst-lime-peak-h-b-2Gelurile de duş Performance Hair + Body sunt special concepute pentru bărbaţii tineri şi activi. Acestea oferă o experienţă fresh pentru corp şi păr. Gama include Aqua Breeze, Lime Peak, Oxygen Burst şi Power Zone, fiecare corespunzând unui anumit tip de păr. Produsele se regăsesc în variantele 250 sau 400 ml. str8-aqua-breeze-power-zone-h-b-1

Preţ STR8 Cool+Dry spray antiperspirant 150ml 11,5lei

Preţ STR8 Hair+Body Shower Gel 250ml8,3 lei

Preţ STR8 Hair+Body Shower Gel 400ml11 lei