5 sucuri care te vor ajuta să slăbeşti mai rapid

academia barbatilor

Sportul ar trebui să fie principala armă a bărbaţilor împotriva kilogramelor în plus. Lipsa exceselor, 3 sesiuni de sală pe săptămână, plus alergare sau mers pe bicicletă în weekend ar trebui să îţi asigure un corp armonios.

Pentru detoxifierea organismului şi îmbunătăţirea stării de sănătate, vara ai la dispoziţie o mulţime de legume pe care ar trebui să le introduci în alimentaţie. Dacă le transformi în suc, asimilarea nutrieţilor se face mult mai rapid decât în cazul consumării legumelor crude.

Iată 5 sucuri pe care trebuie să le consumi vara aceasta pentru a accelera procesul de slăbire şi a detoxifia organismul:

  1. Sucul de iarbă de grâu – clorofila din iarba de grâu are capacitatea de a ajunge în ţesuturi şi de a le reinnoi. Aceasta neutralizează toxinele din corp şi detoxifică ficatul. În plus, contrabalansează nivelul zahărului în sânge.
  2. Sucul de legume – datorită cantităţii mici de zahăr conţinut de legume, sucul acestora este un excelent accelerator de slăbire. În plus, antioxidanţii din structura lor şi fibrele ajută procesul de digestie şi facilitează pierderea kilogramelor în plus.
  3. Sucul de sfeclă roşie – reglează cu succes oscilaţiile de tensiune şi detoxifică ficatul. Pe lânga acest lucru, stimulează sistemul imunitar şi incurajează producţia de globule roşii. Sfecla roşie mai creşte şi rezistenţa musculaturii în caz de efort fizic intens.
  4. Sucul de ananas – se recomandă în combaterea obezităţii şi vindecarea anemiei, ananasul fiind bogat în apa şi vitamine A,B, C şi E, dar şi fosfor, mangan, iod, fier, calciu.
  5. Sucul de morcovi – principal efect în reducerea colesterolului, întărirea imunităţii şi prevenirea bolilor de inimă. Totodată, vindecă cicatricile şi detoxifică ficatul. Vitamina K din morcovi ajută la fixarea calciului în oase.