Swatch lansează noile ceasuri din colecția James Bond

Academia Barbatilor

Într-un an în care ne pregătim de premiera noului film din seria James Bond, No Time To Die, compania Swatch ia lucrurile în serios și lansează noua colecție ce are ca temă lumea în care se desfășoară cel mai celebru spion din lume. O lume foarte colorată, dacă ar fi să privim ceasurile acestei colecții, dar culoarea e unul dintre principalele argumente cu care Swatch își convinge de ani de zile publicul.

Swatch și mania 007

swatch 007

No Time To Die va fi ultima apariție a lui Daniel Craig în postura de Agent 007, iar Swatch nu putea rata această ocazie, așa că a prezentat șase noi ceasuri, ce poartă nume inspirate din producțiile cu James Bond: Dr. No (1962), On Her Majesty’s Secret Service (1969), Moonraker (1979), Licence to Kill (1989), The World is Not Enough (1999) și Casino Royale (2006).

swatch 007

Ultimul, de pildă, are ca temă jocul de poker, fiind plin cu romburi, inimi negre și cupe, dar și cu motive decorative din primul film în care Daniel Craig l-a interpretat pe celebrul personaj. Fiecare ceas e prezentat într-o cutie vintage, care arată ca o casetă video.

swatch 007

Există și un… Q

Surprizele nu se opresc aici, fiindcă va exista și un al șaptelea model, ce va purta numele… Q, în onoarea lui Ben Whishaw, și care poartă semnătura designerului orolog elvețian Suttirat Anne Larlarb. Deocamdată nu există imagini cu acesta, însă se știe că va avea 42 mm și va face parte și din colecția Skin Irony. Spre deosebire de celelalte modele ale seriei 007, acesta va fi ceva mai scump, urmând să coste 200 $.

Aceasta nu este prima serie Swatch în care aduce un omagiu francizei cinematografice. În anul 2008, compania elvețiană a lansat nu mai puțin de 22 de modele inspirate din filmele cu James Bond și din personajele negative ale acestora.

swatch 007

Prețurile colecției Swatch x 007, care se lansează pe 20 februarie, vor fi de 85 euro pentru varianta de 34 mm și 95 euro pentru cea de 41 mm.

Citește și: Ticwris Max, un smartwatch mai puternic ca smartphone-ul