Tableta Toshiba Excite Pure – în exclusivitate în România

academia barbatilor

Începând de astăzi, 9 iulie 2013, cea mai nouă tabletă Toshiba, Excite Pure, este disponibilă în România, în exclusivitate la eMAG. Tableta, care dispune de un procesor Quad Core NVIDIA Tegra 3, o durată de viață a bateriei de minim 10 ore și un ecran de 10.1 inchi Toshiba Autobrite cu tehnologie Resolution+, va fi disponibilă la la prețul de 1.299 lei.

România este una din printre primele țări în care noua tabletă Toshiba Excite Pure va fi disponibilă, lansarea acesteia fiind exclusivă la eMAG. 

tableta-toshiba-excite-pure-exclusivitate-romania-emag-1

“Ca de fiecare dată, ne bucurăm că putem pune în mâinile românilor cele mai noi tehnologii”, spune Lucia Ciucă, Director de Marketing la eMAG. „Tabletele se bucură de un interes deosebit în acest moment și, luând în calcul specificațiile de top și prețul atractiv al acestei noi tablete, ne așteptăm să devină rapid unul din cele mai apreciate modele de pe piață.”

tableta-toshiba-excite-pure-exclusivitate-romania-emag-2

Printre punctele forte ale Toshiba Excite Pure, care varulasistemul de operare Android™ 4.2, Jelly Bean,  se numără durata mare de utilizare a bateriei, ce se ridicăpână la 9,5 ore în cazul vizionării de  video HD, puterea mare a procesorului Quad-Core NVIDIA Tegra 3  și  ecranul de 10,1 inchi Toshiba Autobrite cu tehnologie Resolution+.

Tableta, care cântărește doar 600 grame, dispune de o memorie internă de 1 GB și un spaţiu de stocare de 16 GB, ce poate fi mărit cu o capacitate suplimentară de până la 32 de GB cu ajutorul slotului de memorie externă. Ecranul are o rezoluţie de 1280×800 iar camera fotoprincipală are 3 MP Autofocus.

tableta-toshiba-excite-pure-exclusivitate-romania-emag-3

 “Ne bucurăm ca, la mai puțin de o lună de la anunțarea noii game de tablete Toshiba, să putem lansa în România primul model Excite”, spune Lucian Condruz, Country Manager Toshiba România. “Credem că, prin îmbinarea calității și designului Toshiba cu un preț competitiv, noul model Excite Pureva urca rapid în topul preferințelor românilor.”

Specificații tehnice

 • Sistem de operare: Android 4.2 Jelly Bean
 • Greutate: 630 grame
 • Dimensiuni: 261 x 179 x 10.5 mm
 • Diagonală display: 10.1 inch
 • Tip display: Toshiba AutoBrite
 • Tehnologie display: Capacitive Multi-Touch 10 puncte
 • Rezoluție: 1280 x 800
 • Memorie Flash integrată:16 GB
 • Slot memorie: Micro SD
 • Capacitate maximăacceptată: 32 GB
 • Camere WEB: în spate: 3.0 MP, Autofocus; înfață: 1.2 MP, Ambient Light Sensor
 • Baterie: Li-Polymer 2 celule
 • Autonomie de lucru: până la 10 ore (Video Playback)
 • Tehnologie audio: difuzoare audio cu DTS Sound

tableta-toshiba-excite-pure-exclusivitate-romania-emag-4

 Despre eMAG

Lansat în 2001, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ online din România. Adaptarea permanentă a serviciilor la realităţile pieţei şi orientarea către client au propulsat şi au menţinut eMAG înpoziţia de lider constant al pieţei, ajungând în prezent cel mai mare magazin online din S-E Europei. În portofoliul eMAG se regăsesc de la produse IT&C, electronice şi electrocasnice, până la cărți, jucării, pachete turistice și cosmetice profesionale,  oferta eMAG extinzandu-se permanent cu noi categorii de produse prin eMAG Marketplace, prima platformă online din România care grupează mai mulţi retaileri. Compania operează magazinul www.emag.ro precum şi 10 showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Brașov, Ploieşti, Cluj, Timişoara, Constanţa, Craiova, Oradea, Galați.