12 tendințe care ne-au plăcut la Pitti Uomo 94

Academia Barbatilor

Este deja acea perioadă a anului în care atât cele mai bune branduri, cât și cei mai bine îmbăcați bărbați de pe glob se strâng cu toții în Florența. Dacă nu ai ajuns anul acesta la Pitti, îți facem noi turul unuia dintre cel mai important eveniment pentru bărbați. Vezi mai jos cele mai importante tendințe de la Pitti Uomo 94 și învață cum să le incluzi în garderoba ta.

 

Ținute unicolor

 

 

Ținutele unicolor nu sunt o dovadă de neinspirație, ci dimpotrivă. Sunt o adevărată dovadă de curaj și stil.

Pentru început, poți încerca să porți ținute unicolor neutre, avansând ulterior la orice culoare visezi dintotdeauna să cucerești.

 

 

Articole cu influență militară

 

Army done right.

A post shared by o.salomonsson (@oskarsalomonsson) on

 

Nimeni nu își dorește să fie pe câmpul de luptă, dar cu toții vrem să purtăm piese cu influență militară. Sunt versatile, ușor de purtat și o dovadă clară de masculinitate.

Atât cu jeans, cât și cu pantaloni albi, te asigurăm că aduc un plus oricărei ținute.

 

Cămăși cu mânecă scurtă

 

 

E clar, nu poți lăsa să treacă vara aceasta fără să porți măcar o cămașă cu mânecă scurtă. Și, dacă vrei să fii și mai în trend, caută niște dungi uriașe, de mărimi diferite, una dintre vedetele acestui sezon.

 

Sacouri cu revere uriașe

 

 

Știi cum se zice, orice zi este perfectă pentru un costum nou. Dacă treci vara asta pe la croitor, lasă-l să-ți croiască un sacou cu revere uriașe. Asta dacă vrei să te distingi de ceilalți bărbați la evenimentele din vara aceasta, desigur.

 

 

Costum la două rânduri de nasturi, pastel

 

 

Costumele la două rânduri de nasturi nu sunt perfecte doar iarna, ci oricând. Diferența stă în țesături și culori.

Pentru o ținută aerisită, ai nevoie atât de țesături în care poți respira liniștit, cât și de culori pastel.

 

Jachete vintage

 

 

Înainte să scapi de articolele vintage pe care le-ai tot moștenit din familie, întreabă-te dacă nu îți pot îmbogăți și ție garderoba.

În combinație cu piese contemporane, jachetele vintage aduc întotdeauna un aport important ținutelor, tocmai datorită bogăției anilor din spate.

 

Piese roz (pal)

 

 

Una dintre cele mai mari vedete a acestei ediții de Pitti a fost mai ales o culoare, și anume rozul,   pal sau nu. Și nu fără motive.

Pe lângă navy sau gri, rozul te scoate din mulțime și arată că nu ți-e frică să ieși din zona de confort. În plus, arată că ești sigur de masculinitatea ta.

 

Costume de in

 

 

Sezonul cald nu are dușman mai mare decât inul, așa că ar trebui să exploatezi asta. Poartă costume întregi de in și vei înțelege despre ce vorbim.

Inul nu doar că se simte perfect pe piele, ci te și face să arăți perfect. Oare pentru că te simți într-adevăr foarte bine, în timp ce ceilalți bărbați transpiră?

 

Pantaloni albi

 

 

Nici pantalonii albi nu puteau lipsi de la Pitti. Sunt albi, masculini și perfecți. Asigură-te că ai și tu măcar o pereche vara aceasta.

 

Pantaloni oversized și espadrile

 

 

Dacă nu te-am convins încă despre efectul inului, îți prezentăm acești pantaloni.  Croielile oversized sunt deja în trend de ceva timp, însă în combinație cu inul sunt alegerea perfectă.

Și, ca să continui feng shui-ul, nu poți purta acești pantaloni decât cu espadrile, alt element minune al verii. Nu uita că espadrilele pot fi purtate și fără șosete!

 

Mocasini maro

 

Exploring #PittiUomo in my most comfortable @santoniofficial loafers #SantoniSS19

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

 

Nu ar mai fi Pitti Uomo Mecca stilului bărbătesc, dacă nu ar fi plin de mocasini maro. Mai presus de tendințe, aceștia ar trebui să se regăsească în semnătura fiecărui bărbat adevărat.

În plus, ne bucurăm că în fiecare vedem la Pitti creații noi, care păstrează totodată tradiția bogată și istoria acestor pantofi.

 

Navy și alb

 

 

Nu în ultimul rând, nici ediția asta nu au lipsit combinațiile de navy și alb, altă combinație pe care orice bărbat trebuie să o stăpânească fără efort.

Dacă asta nu îți inspiră o prea mare libertate de mișcare, poți oricând să experimentezi cu țesăturile sacoului, la fel cum poți varia și cu nuanțele pantalonilor, de la alb deschis, la culoarea untului și tot așa.