Tendințele verii. Ce trebuie să porți acest sezon

Academia Barbatilor

Odată cu căldura tot mai prezentă, cu toții simțim nevoie de a ne împrospăta garderoba. Și, deși nu recomandăm să urmezi orbește tendințele, ele sunt în continuare o sursă foarte bună de inspirație. De aceea, îți recomandăm să le consulți în continuare. Vezi mai jos ce trebuie să porți acest sezon.

Prietenii se țin aproape:  transformă culorile pastel în aliați de încredere

jachetă pastelată

Sursă foto: mrporter.com

Vara aceasta te încurajăm să porți toate culorile de care ți-a fost cândva frică. Dacă nuanțele aprinse îți trezesc sentimente de teamă, culorile pastel ar trebui să te relaxeze. Față de culorile primare, pentru care este nevoie de mai multă pricepere pentru a le integra fără să arăți ca un clovn, culorile pastel fac ca orice bărbat să arate plin de stil.

Dacă ești începător, îmbracă în partea inferioară o culoare neutră și adaugă părții superioare o culoare pastel. Gri în partea de jos merge, de exemplu, cu orice culoare pastel sus. Dacă ai trecut deja de mult timp de anii uceniciei, mergi mai departe și poartă culori pastel din cap până-n picioare.

mocasini Tom Ford

Sursă foto: mrporter.com

Pune accentul pe roz pal

bărbat cu jachetă roz pal

Sursă foto: mrporter.com

Și dacă ți-am introdus deja culorile pastel, vom pune acum accentul pe cea mai plină de avânt culoare din ultimul timp, rozul pal. După cum spunem deja de ceva timp, bărbații au obținut deja liberalizarea culorilor pentru tine, așa că nu ai decât să profiți de asta.

Arată că ești sigur pe masculinitatea ta purtând roz. Cum faci asta? Ca să mergi la sigur, poartă multe nonculori. De exemplu, încalță niște sneakers albi, poartă niște pantaloni negri și un tricou în dungi, peste care arunci nonșalant o jachetă roz pal.

Fii pregătit pentru orice cu jachetele funcționale

jachetă primăvară bărbați

Sursă foto: massimodutti.ro

Și, cum bărbații încep să vadă tot mai mult potențialul jachetelor, brandurile profită de acest interes crescând ca să experimenteze. Astfel au luat viață jachetele funcționale, cele care îmbină stilul și bunul gust cu tehnologia și aspectele mai practice. Nu de alta, dar nu ar fi prea plăcut ca noua ta jachetă să ia bătaie în fața unei ploi scurte, nu?

jachetă primăvară bărbați

Sursă foto: massimodutti.ro

Bucură-te de confort termic în stil

bărbat în costum de in în carouri

Sursă foto: massimodutti.ro

Inul este deja țesătura preferată a verii, însă anul acesta a primit un upgrade: carouri! Astfel nu vei arăta că te mulțumești doar cu confortul termic, ci că ești în continuare și atent la felul în care arăți.

Evadează în Hawaii

bărbat cămașă imprimeu hawaiian

Sursă foto: mrporter.com

La polul opus al culorilor pastel stau, ghici ce, cămășile hawaiiene. Acestea au s-au întors în lumea modei încă de câteva sezoane încoace, însă interesul pentru ele nu a scăzut încă. Dacă timpul nu te lasă să evadezi la propriu în weekend, fă-o cu ajutorul unei cămăși hawaiiene.

Ca să nu lași impresia că ai evadat din timpuri apuse, păstrează proporțiile. Poartă o singură piesă cu imprimeu hawaiian, de preferat în partea superioară. Astfel, vei fi în continuare în controlul ținutei, temperând-o cu nuanțe neutre în partea inferioară.

bărbat cămașă imprimeu hawaiian

Sursă foto: mrporter.com