Terapie antirid Harmony de la Estetiq Solutions

academia barbatilor

Noua generație Complete Aesthetic Harmony, Harmony XL PRO oferă o gamă extinsă de soluții și oportunități care vor maximiza potențialul afacerii dvs.

  • Platformă multifuncțională
  • Rezultate demonstrate în studii clinice extinse
  • Peste 65 de indicații
  • Extensibil și upgradabil
  • Soft plug&&play
  • Fără consumabile

TRATAMENTE

Alma Harmony XL PRO prezintă o gamă extinsă de aplicații avansate care vă vor permite să efectuați tratamente sigure și cu rezultate maxime pentru numeroase afecțiuni ale pielii.
Fiecare tehnologie și tratament prezintă o rată de siguranță maximă, dovedită în studii clinice avansate. Esteticienii pot trata orice parte a corpului și toate tipurile de piele.

INDICAȚII

1. Remodelarea pielii: fără durere și adaptat perfect tratării zonelor delicate
Ridurile, liniile fine, fotopigmentarea, tenul neuniform sau cel fără elasticitate pot fi îmbunătățite semnificativ cu ajutorul laserului fracțional non-ablativ Q-Switched 1064, cu tehnologia Near Infrared (NIR) sau cu o combinație a acestora două pentru rezultate spectaculoase.
Tratamentele pentru ten Harmony tratează probleme existente și previn apariția semnelor îmbătrânirii.
2. Leziunile vasculare: mai multă precizie pentru rezultate optime
Aspectul leziunilor vasculare poate fi vizibil îmbunătățit prin stimularea fototermolizei hemoglobinei si cromoforilor de oxihemoglobină din țesutul vizat. Aceste rezultate pot fi obținute cu tehnologia Dye-VL, laser Nd:YAG sau o combinație a celor două, pentru rezultate optime. Venele vizibile de la picioare sunt tratate cel mai eficient cu ajutorul Nd:YAG Laser