Țigara electronică versus riscurile asociate fumatului clasic

academia barbatilor

Studile medicale arată că ţigara electronică nu prezintă riscurile asociate fumatului clasic. Toate substanţele cu potenţial cancerigen rezultate în urma arderii produse în timpul fumatului  clasic sunt total eliminate în cazul fumatului electronic.

Ţigara electronică foloseşte un lichid natural pe bază de uleiuri vegetale ce conţine numai nicotina din ţigara clasică. În timpul fumatului electronic nicotina este asimilată la fel de repede ca şi în cazul fumatului calsic, astfel încât nu veţi resimţi nici o diferenţă în cea ce priveşte dependenţa de această substanţă. În plus lichidele utilazate în fumatul electronic au un grad de nicotină ce poate varia de la zero la un nivel ridicat în funcţie de preferinţele utilizatorului.

tigara-electronica-riscuri-fumat-clasic-nicotina-2

Pentru a va lăsa de fumat nu trebuie decât să scădeţi concentraţia de nicotină gradat până la zero, moment în care dependenţa de această substanţă dispare. De asemenea lichidele folosite în fumatul electronic  prezintă acelaşi gust ca cel al ţigării clasice pe care o consumaţi în mod uzual, dar la un preţ de 4 ori mai ieftin. Astfel puteţi realiza economii substanţiale în bani într-o perioada de criză.

tigara-electronica-riscuri-fumat-clasic-nicotina-3

Magazinele online vă pun la dispoziţie toate informaţiile necesare despre fumatul electronic. Gama de produse comercializate ar trebui să prezinte toate certificatele europene CE , ROHS, FC de siguranţă în funcţionare şi calitate.

tigara-electronica-riscuri-fumat-clasic-nicotina-4

Ţigările comercializate în magazine la raft sau on-line sunt prevăzute cu acumulatori de mare putere de 1300 mAh ce asigură o autonomie de functioanare de până la 4 zile sau 1300 de pufuri, de 2 ori mai mult decât orice ţigară electronică de pe piaţă românească. Toate componentele sunt construite din materiale rezistente pentru o durată de viaţă extinsă a produselor.

tigara-electronica-riscuri-fumat-clasic-nicotina-5

Noile țigări electronice nu degajă miros şi nu poluează mediul înconjurător, astfel încât puteţi fuma în orice loc fără restricţii, devenind o persoană agreabilă la serviciu sau acasă.

tigara-electronica-riscuri-fumat-clasic-nicotina-6

Toate produsele comercializate sunt selecţionate şi  testate în timp pentru a va încuraja să treceţi într-un mod plăcut de la fumatul clasic nociv la fumatul electronic cu mult mai sănătos şi mai ieftin sau vă ajută chiar să renunțați definitiv la fumat.

 De obicei, în cazul în care nu sunteţi mulţumiţi de produs îl puteţi returna în 10 zile de la testare.