Ținuta săptămânii. Ce să porți în prima săptămână din mai

Academia Barbatilor

Și, dacă tot îți vorbim despre tendințe, de astăzi începem o serie în care le punem chiar noi în aplicare. Te vom îmbrăca o dată pe săptămână cu grijă, din cap până-n picioare. Și, dacă tot a început una dintre cele mai așteptate luni ale anului, vezi ce ținută trebuie să porți în prima săptămână din mai.

Ține-te bine, căci călătoria se anunță a fi una lungă. Vom spulbera mituri, vom corecta greșeli și, mai ales, îți vom arăta săptămânal cele mai proaspete piese vestimentare.

Să trecem așadar la treabă. Vezi ce ținută trebuie să porți pentru a profita la maximum de prima săptămână din mai.

Tricou alb în dungi

tricou alb în dungi

Sursă foto: cosstores.com

Pentru că a venit vara și, mai ales, pentru că iubim dungile, poartă pe dedesubt un tricou în dungi. Acesta nu doar că dă un plus oricărei ținute, dar îți va face și ție la fel de multă plăcere să-l porți.

Jachetă funcțională din bumbac

jachetă funcțională din bumbac

Sursă foto: massimodutti.com

Peste tricou ia o jeachetă funcțională din bumbac. Ai nevoie de o jachetă practică, care să-ți țină spatele în orice situație. Recomandăm jachetele cu fermoar, care odată închise vor câștiga lupta cu orice schimbare bruscă a vremii. Totodată, orice buzunar este un plus, ca să nu mai spunem de avantajul unei glugi.

Pantaloni chino gri

pantaloni chino gri

Sursă foto: mrporter.com

Mai ales dacă nu trebuie să fii la birou, nu ai de ce să porți jeans. Iubim jeanșii, însă trebuie să experimentezi mai mult. Și, dacă ești deja obișnuit să porți pantaloni chino bej, am ales pentru această săptămână o culoare gri închis. Aceștia vor face față oricărei zile, indiferent de numărul activităților care-ți umplu agenda.

Pantofi de piele întoarsă, cu cataramă

pantofi din piele întoarsă, cu cataramă

Sursă foto: massimodutti.com

Apoi scoate din dulap pantofii cu cataramă. Chiar dacă nu trebuie să fii întotdeauna elegant, însă nu înseamnă că trebuie să renunți la stil. Poartă acești pantofi cu șosete invizibile și vei arăta la fel de stilat și relaxat în același timp. Vei dovedi, totodată, că știi să jonglezi cu piesele vestimentare pe care le ai și nu te lași limitat de politici vestimentare.

Curea de piele, împletită

curea împletită de piele

Sursă foto: mrporter.com

Securizează ținuta cu o curea de piele, împletită. Vei insufla nu doar un aer văratec, ci și un stil nemărginit. Catarama aurie peste maro arată perfect și merge de minune cu tricoul în dungi, pe fundalul griului tern al pantalonilor.

O șapcă de culoarea potrivită

șapcă bej bărbați

Sursă foto: mrporter.com

Și, ca să finalizezi ținuta și să o și accesorizezi în același timp, cel mai la îndemână obiect este o șapcă. Asta atât datorită aspectelor practice, vezi soarele de mai, cât și pentru a destinde și mai mult ținuta.

Alege o nuanță care să se potrivească cu tenul și părul tău. Vrei ca șapca să completeze ansamblul, nu să fie un artificiu.