Ținuta săptămânii. Ce să porți într-o săptămână ploiasă din mai

Academia Barbatilor

Așa cum te-ai obișnuit deja, o dată pe săptămână te îmbrăcăm noi. Și, cum prognoza meteo se arată în continuare indecisă, vezi ce trebuie să porți într-o săptămână ploioasă din mai, astfel încât ploaia să nu fie o surpriză.

Haină de ploaie Stutterheim

 

raincoat bărbați

Sursă foto: Stutterheim.com

Am tot explicat de-a lungul timpului despre farmecul unui trench, acel obiect vestimentar bun la toate și plin de stil. Totuși, când vremea devine serioasă, trebuie să treci la fapte și să te îmbraci cu ceva pe măsură.

Îți prezentăm hainele de ploaie Stutterheim, unul dintre simbolurile Scandinaviei. Gecile sunt din cauciuc și le găsești în tot felul de croieli și culori. Noi recomandăm culorile pastel, atât datorită versatilității lor, cât și farmecul pe care îl au pe fundalul unui cer gri.

Una peste alta, aceste pelerine sunt perfecte pentru bărbații care nu se lasă în continuare convinși de avantajele unei umbrele. Trage-ți gluga pe cap și bucură-te de ploaie!

Ghete Chelsea

 

Acum că ți-ai asigurat partea superioară, ai grijă să nu te uzi la picioare. Trebuie să stabilim încă de la început că ghetele nu sunt doar pentru temperaturi scăzute, ci pentru fiecare situație în care ai nevoie de protecție serioasă. S-ar putea să-ți fie un pic cald în ele, însă crede-ne pe cuvânt că e mai bine decât să fii ud la picioare.

ghete chelsea de vara

Sursa: Aliexpress.com

Poartă niște ghete Chelsea de vară, din piele. Pielea își va face singură treaba, iar tu te vei bucura de fiecare pas, pentru că elasticul acela le face incredibil de confortabile.

Șosete colorate

 

Șosete colorate bărbați

Sursă foto: mrporter.com

Este destul de gri cerul afară, așa că revine sarcina ta să mai înviorezi atmosfera. Adaugă o pată de culoare ținutei tale și lasă-i pe oameni să-ți pună întrebări despre ele.

Bluză în dungi

 

 

bluză în dungi bărbați

Sursă foto: mrporter.com

Dacă îți mai amintești, ți-am spus odată că bluza în dungi este perfectă nu doar pentru stilul marinăresc, ci pentru orice ocazie în care trebuie să ieși din casă. Într-o zi ploioasă ai nevoie să te simți comod, însă nu mai puțin stilat. Poartă o bluză în dungi, din bumbac. Mânecile lungi îți vor asigura confortul termic, iar dungile îți vor aduce, după cum ți-am promis, complimente.

Pantaloni chino

 

pantaloni chino navy

Sursă foto: mrporter.com

Chiar dacă plouă, nu ai voie să devii comod. Chiar dacă jeanșii sunt cei mai la îndemână, nu vrei să fii unul dintre bărbații care pe vreme rea uită de stil și tânjesc doar după confortul termic. Tu poartă niște chino. Te asigurăm că ne vei mulțumi, iar colegii îmbrăcați cu cele mai robuste haine din dulap se vor gândi la tine data viitoare când plouă.

Pălărie de ploaie

 

pălărie de ploaie bărbați

Sursă foto: mrporter.com

Dacă nu ai chef nici de glugă, nu-ți mai rămâne decât pălăria de ploaie. Perfectă pentru ținute casual, aceasta îți va oferi protecția necesară înainte ca tu să observi că ploaia a început. Despre pălării ți-am povestit mai pe larg aici.

 

Ghiozdan din piele

 

ghiozdan din piele

Sursă foto: mrporter.com

La fel ca în cazul ghetelor Chelsea, ai nevoie de piele pentru a proteja cu adevărat laptopul și hârtiile pe care le mai porți tu după tine. Ai nevoie de unul modern, cu design minimalist. Astfel, geaca de ploaie, ghetele și ghiozdanul sunt cele mai importante obiecte de care ai nevoie atunci când vremea este indecisă.

 

ghiozdan din piele

Sursă foto: mrporter.com