Tendințe toamnă/iarnă 2017: Ghid vizual

Avatar

Rareș Lazăr

, Fashion

Știu că îți dorești să fii la curent cu ce se poartă, iar cititul zecilor de articole despre tendințe toamnă/iarnă este obositor uneori. Chiar dacă articole există, am preferat ca de această dată să-ți pregătesc unul ușor de citit și de aplicat, un ghid vizual pentru sezonul rece.

Am inclus piesele esențiale care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă, precum cardiganul ”chunky” sau perechea de raw jeans care poate fi purtată cu o pereche de faină de ghete. Nu am uitat de piesele de rezistență ale sezonului, dar nici de culorile și materialele cu care mergi la sigur.

O garderobă bine pusă la punct necesită investiții majore, dar m-am gândit la buzunarul tău și am inclus în articol piese clasice care nu se demodează niciodată. Învață să economisești!

Alege calitatea și vei avea piese pe care le poți purta ani buni de acum încolo.  Totuși, nu lua ca obligație fiecare dintre modelele de mai jos. Te sfătuiesc să te joci cu unele dintre ele și, de asemenea, poți înlocui fără grijă culorile, croielile sau materialele. Învață să te descurci cu ce ai până acum și adaugă doar ce-ți lipsește!

Fă din acest articol un ghid de stil masculin pe care îl deschizi de fiecare dată când mergi la cumpărături și nu știi cum să îți îmbunătățești garderoba.

Lasă-te inspirat de poze și fii gata să ai ținute impecabile din tendințele toamnă/iarnă.

Piese esențiale

Tendințe Toamnă-Iarnă 2017

Culorile sezonului

Accesorii

Materialele sezonului