Tom Ford te face să te simți ”Fucking Fabulous”

Academia Barbatilor

Noul parfum Tom Ford Fucking Fabulous, lansat în septembrie, în cadrul New York Fashion Week,  e un parfum unisex menit să-ți amețească simțurile olfactive în cel mai plăcut fel și să-i facă pe cei din jurul tău să te întrebe de cincizeci de ori pe seară: ”Ce parfum folosești? It’s fucking fabulous!”.

În fapt, asta e și ideea cu care a creat Tom Ford acest parfum cu note de ulei de migdale, tonka, iris, piele, cashmeran și ulei de salvie. Habar n-avem ce semnificație ar avea această combinație – și doar adevărații parfumieri vor ști, însă privind la prețul noului parfum credem că produsul e cu adevărat… fucking fabulous ba mai mult, în mod cert te face și pe tine să îi semeni: 310 dolari pentru sticla de 50 ml, 804 dolari pentru cea de 250 ml și 495 dolari pentru varianta cu atomizor.

Să nu uităm că Tom Ford a fost mereu un vizionar. Americanul (acum în vârstă de 56 de ani) nu este doar un designer renumit ci și un as al cinematografiei, regizând multe filme de succes, între care nominalizatele la Oscar (pentru diverse categorii) A Single Man și Nocturnal Animals. În zona fashion el s-a remarcat prin fantasticele idei pe care le-a avut în calitate de director de creație pentru Gucci și Saint Laurent, companii pentru care a lucrat înainte de lansarea propriei sale case de modă, în anul 2004. Astăzi, Tom Ford este un adevărat icon al industriei modei pentru bărbați.