Top 10 cel mai bine îmbrăcați bărbați în 2018

academia barbatilor

Cu tendințe haotice și contradictorii, multă culoare, stiluri evoluate din vestimentație sport așezate în opoziție cu clasicele piese de ceremonie, moda masculină a atras atenția și în 2018. Cine și cum a făcut față acestor provocări, găsindu-și un loc în lista bărbaților cel mai bine îmbrăcați în 2018, aflăm dintr-un clasament propus de fashionbeans.com.

Conform site-ului de modă masculină,  Justin Bieber a avut un an bun în ceea ce privește stilul vestimentar. Integrându-se în trendul scrumbo – una dintre cele mai populare tendințe în America în toamna anului 2018, un mix între piese oversized, overpriced, street wear cu logo-uri opulente și piese sport în culori neon, Justin Bieber a creat o mișcare în modă, independent de designeri, dar cu ecou în social media. Și iată-l pe locul 10 al clasamentului. Ținutele sale sunt alcătuite din șorturi sport, hanorace supradimensionate, șosete cu papuci și șepci de baseball, un stil undeva între moda hip-hop și look-ul abordat de skateri.

cel mai bine îmbrăcați bărbați 2018, Justin Bieber

Sursa foto: Pinterest

Pe locul 9 se află Khalid care, în ultimele 12 luni s-a afișat pe covorul roșu în carouri discordante, costume metalizate, pasteluri și ținute din denim. Vedeta se joacă cu ținutele ca nimeni altul și debordează de încredere și stil. De exemplu, la American Music Awards a purtat un costum Balenciaga din denim roz. Surprinzător și remarcabil!

bărbați cel mai bine îmbrăcați 2018, Khalid

Sursa foto: Pinterest

David Beckham este și anul acesta pe lista celor mai bine îmbrăcați bărbați…acum pe locul 8. Indiferent că poartă ținute formale, sobre, outift de biker sau costum din tweed, David nu se dezminte. Aparițiile sale eclipsează, de obicei, celelalte prezențe masculine.

bărbați cel mai bine îmbrăcați 2018, David Beckham

Sursa foto: Pinterest

Pe locul 7 îl găsim pe Ryan Gosling care, în ultimii ani a fost atras de stilurile de la mijlocul secolului. În 2018, se pare că inspirația sa a venit din anii ’70. L-am văzut foarte mult în costume maro, imprimeuri contrastante, pulovere ciudate și cămăși imprimate. Iar în timpul liber, poartă mult jachete din denim și bocanci.

bărbați cel mai bine îmbrăcați 2018, Ryan Gosling

Sursa foto: Pinterest

Pentru actorul britanic Daniel Kaluuya, 2018 a fost un an foarte activ, iar peste tot a avut apariții cu stil, ceea ce i-a adus un loc în topul celor mai bine îmbrăcați bărbați. Mai exact, locul 6. Un maestru al ținutelor clasice reinterpretate, Daniel arată impecabil atât în costum cât și în piese casual.

bărbați cel mai bine îmbrăcați 2018, Daniel Kaluuya

Sursa foto: Pinterest

La mijlocul clasamentului îl găsim pe A$AP Rocky, regele modei hip-hop de înaltă clasă. El este cel care a declanșat, practic, curentul de street wear couture. În 2018 a combinat din nou, într-un stil original, îmbrăcăminte sport cu piese de lux și multe imprimeuri cu dungi care au avut făcut senzație.

bărbați cel mai bine îmbrăcați 2018, A$AP Rocky

Sursa foto: Pinterest

Pe lista celor mai apreciați bărbați pentru stilul vestimentar este și actorul Henry Golding, care s-a remarcat pentru costumele din trei piese, cu aspect impecabil. Când vine vorba de stil, actorul jonglează între clasic și contemporan, cu piese bine croite sau haine lejere și chunky trainers.

bărbați cel mai bine îmbrăcați 2018, Henry Golding

Sursa foto: Pinterest

Podiumul este ocupat, pe locul 3, de către Timothée Chalamet care a impresionat publicul, în 2018, prin aparițiile sale formale cu aer contemporan, pe covorul roșu la evenimentele importante. Costumele sale, pe care le combină, de obicei, cu un tricou simplu, sunt din catifea sau material moi, cu croială slim și înnobilate cu broderii.

bărbați cel mai bine îmbrăcați 2018, Timothée Chalamet

Sursa foto: Pinterest

Pe locul 2, un alt rege al stilului scrumbo, Jonah Hill se remarcă prin skatewear, sneakers, jeanși largi și jachete varsity. De fapt, moda de stradă este cea care i-a adus acest loc binemeritat în clasamentul celor de la fashionbeans.

bărbați cel mai bine îmbrăcați 2018, Jonah Hill

Sursa foto: Pinterest

Cel mai bine îmbrăcat al anului 2018 este Michael B. Jordan! L-am văzut purtând de la pulovere groase colorate și piese streetwear remarcabile până la costume impecabile. Dar felul în care le poartă i-au adus locul 1. Actorul a ales exact ce i-a plăcut din tendințe și le-a dat un aer personal. În plus, acesta demonstrează că poți avea toate piesele care îți plac și le poți purta cu stil, în același timp.

bărbați cel mai bine îmbrăcați 2018, Michael B. Jordan

Sursa foto: Pinterest

Citește și Top 7 cei mai bogați oameni de sport din lume în 2018