Top 10 cele mai așteptate seriale în 2019

Academia Barbatilor

Anul acesta nu va fi deloc unul plictisitor pentru amatorii de seriale. True Detectives, cea mai recentă premieră HBO, este deja un succes, el venind imediat după anunțul datei oficiale pentru premiera ultimului sezon Game of Thrones. Dar sunt mai multe premiere pe care le așteptăm pe micul ecran anul acesta. Iată cele mai așteptate 10 seriale ale anului 2019:

1 Game of Thrones // Sezonul 8

Nu este nicio îndoială că Games of Thrones e cel mai așteptat serial al anului 2019. Cu un succes extraordinar, cu multe premii Emmy câștigate de la debutul din 2011, serialul revine pe ecrane pentru sezonul 8, care este și cel final, cu 6 episoade ce vor avea durata unui film artistic. Entuziasmul este uriaș iar serialul se va întoarce la HBO pe data de 14 aprilie 2019.

2 Stranger Things // Sezonul 3

Stranger Things a fost un success instant pentru Netflix după premiera din 2016. De atunci, serialul a căpătat o armată de fani, ca să nu mai vorbim și de cele 6 premii Emmy câștigate. Mult așteptatul sezon 3 va debuta la Netflix, pe 4 iulie 2019.

3 The Mandalorian // Sezonul 1

Odată cu debutul Disney+ de anul acesta, fanii Star Wars sunt extrem de nerăbdători să vadă serialul (plin) de acțiune The Mandalorian, creat de Jon Favreau. Lăsând la o parte distribuția promițătoare, care include actori ca Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito, Carl Weathers, Nick Nolte și Werner Herzog, episoadele vor fi regizate de nume notabile, precum Taika Waititi și Bryce Dallas Howard. Serialul va debuta pe serviciul de streaming Disney+, cândva în 2019.

4 Veep // Sezonul 7

Comedia politică HBO de mare succes se întoarce în 2019 pentru cel de-al șaptelea și ultim sezon, având-o pe Julia Louis-Dreyfus în rolul principal, cea care i-a adus și un număr record de 6 premii Emmy pentru același rol în același serial. Ne vom reîntâlni cu ea undeva spre sfârșitul anului.

5 Watchmen // Sezonul 1

Fanii benzilor desenate au parte de o surpriză anul acesta, odată cu premiera serialului DC Watchmen. Creat de Alan Moore și Dave Gibbons, acesta va fi adaptat de către HBO, cu Famon Lidelof (Lost) ca scenarist și producător executiv. Fanii se așteaptă ca serialul să aibă un succes mai mare decât filmul omonim al lui Zack Snyder, din anul 2009.

6 Barry // Sezonul 2

Cu Bill Hader, Henry Winkler și Stephen Root protagoniști în același serial, e clar că acesta va fi o comedie bună, iar Barry are deja fani fideli de la primul sezon. Hader și Winkler au câștigat premii Emmy pentru rol principal și rol secundar în acest serial produs de HBO. Sezonul 2 va debuta spre finalul anului.

7 Good Omens // Sezonul 1

Fanii au fost extrem de fericiți să audă că romanul Good Omens: The Nice and Accurate Prophecies of Agnes Nutter, Witch, al autorilor Terry Pratchett și Neil Gaiman, va fi adaptat pentru televiziune, mai ales că Gaiman va scrie scenariul și va avea un cuvânt de spus în producție. Intitulat simplu Good Omens, serialul îi are pe Michael Sheen și David Tennant ca personificări ale binelui și răului și va debuta la Amazon Prime anul acesta.

8 Killing Eve // Sezonul 2

Admiratorii Sandrei Oh au fost extaziați de apariția ei într-un nou serial TV, iar Killing Eve nu a dezamăgit deloc în primul sezon. Oh a câștigat recent un Goden Globe pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic și este clar că oamenii vor mai mult. Al doilea sezon va avea premiera la BBC America pe 7 aprilie 2019.

9 The Twilight Zone // Sezonul 1

Este posibil ca fanii Twilight Zone, creat de Rod Sterling, să-și fi dat ochii peste cap la auzul veștii că se va relua, dar asta numai până când au aflat că va fi implicat Jordan Peele, câștigătorul unui Oscar pentru cel mai bun scenariu în 2018 cu Get Out. Serialul va debuta la CBS All Access anul acesta.

10 Big Little Lies // Sezonul 2

seriale 2019Distribuția extraordinară din Big Little Lies, cu Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Laura Dern, Shailene Woodley, Adam Scott, Zoë Kravitz, și Alexander Skarsgård, a transformat instant serialul într-un mare success. Cu primul sezon, BLL a câștigat 4 premii Golden Globes, și nici mai mult, nici mai puțin de 8 premii Emmy. Pentru a face așteptarea și mai grea, se va alătura serialului nimeni alta decât Meryl Streep. Se așteaptă ca sezonul 2 să debuteze cândva în 2019, pe HBO.

Citește și despre cele mai periculoase roluri din istoria Hollywood-ului