Top 7 genți bărbătești în tendințe

academia barbatilor

În lumea noastră, a bărbaților, accesoriile sunt cele care ne confirmă statutul și ne punctează stilul. Fie că vorbim de trabucuri cubaneze cu aer rafinat, fie de un ceas declarativ, o pălărie dandy-like sau o geantă din ultimele colecții, mizăm pe accesorii în viața de zi cu zi, la birou, întâlniri de business sau de plăcere. Iar sezonul acesta pare să fie acaparat de genți. De la serviete clasice, la genți sac sau borsete retro, podiumurile pentru primăvară-vară au fost asaltate de genți. Să facem o scurtă recapitulare a celor mai populare genți bărbătești ale momentului.

Rucsacul smart

Deși până nu demult rucsacul era accesoriul nelipsit al școlarului, designerii i-au speculat utilitatea și l-au transformat în variante pliabile pe un profil mai matur. Extrem de practic și suficient de încăpător, acum upgradat cu un design surprinzător de sofisticat, noul rucsac, în variantă din piele, este accesoriul perfect pentru o ținută smart casual. Cei mai nonconformiști dintre bărbați îl poartă chiar la costumul office, împreună cu sneakers.

genți bărbătești, rucsac

Sursa foto: lotuffleather.com

Servieta clasică

O piesă iconică pentru ansamblurile de stil masculine, servieta pare că a fost accesoriul ținutelor business dintotdeauna. Cu pielea texturată, mânerele rigide și forma sa robustă, servieta poate da un farmec old school unui costum office. Tendințele încă o adoră!

genți bărbătești, servieta

Sursa foto: notonthehighstreet.com

Plicul supradimensionat

Inspirat din mapele pentru birou, cu un design simplist, plicul supradimensionat este acum cel mai rafinat mod prin care poți să-ți transporți laptop-ul sau actele. A fost o vreme când variante de dimensiuni ceva mai reduse erau apreciate în ținutele feminine. Totuși, plicul supradimensionat este, categoric, o genată utilă și stilată, dedicată bărbaților. Îl poți adapta și în ținute lejere, de weekend.

 

genți bărbătești

 Sursa foto: Pinterest

Geanta tip poștaș

Un model clasic, cuminte, geanta poștaș este inspirată din ținutele liceenilor. Totuși, cu timpul, ea a început să fie apreciată și în mediul corporate, pentru utilitate și aspect. Și pare să nu se demodeze curând. Se potrivește atât la costum cât și la o ținută smart casual.

genți bărbătești, geanta poștaș

Sursa foto: Pinterest

Geanta tip sac

Acest model, care este exemplul clar de evoluție stilistică a bărbatului, a devenit un accesoriu care completează interesant ținutele fashion forward și, în același timp, te ajută să cari orice dorești, oriunde, oricând. Nu ai nevoie decât de suficientă încredere în tine. Alege o geantă smart, din piele și poart-o în mână, nu pe umăr!

genți bărbătești

Sursa foto: Pinterest

Geanta de călătorie sau the weekender

Un model de geantă extrem de versatil și apreciat de majoritatea bărbaților, the weekender te poate însoți atât într-un city break, cât și la sala de sport. Este încăpătoare, are un aspect rafinat și poate fi integrată atât într-un stil smart casual, cât și în ținute athleisure.

genți bărbătești, the weekender

Sursa foto: scaramangashop.co.uk

Borseta retro

Deși a stat mult timp pe banca de rezervă, fiind considerată demodată, borseta a revenit în forță în modă, fiind propusă de branduri de lux pentru ținute așijderea. Nu foarte încăpătoare, însă ideală pentru a transporta lucrurile esențiale de zi cu zi, borseta este un accesoriu statement care te obligă la o atitudine pe măsură. Poart-o în ținute creative pentru a induce un aer nonconformist. Vezi aici cum!

genți bărbătești, borseta

Sursa foto: solidrop.net

Sursa main foto: bhemmings.com