Top 7 locuri pentru o petrecere a burlacilor de neuitat

Academia Barbatilor

Nicio nuntă nu e completă fără o fabuloasă petrecere a burlacilor. Este un eveniment pe care cavalerul de onoare, totodată cel mai bun prieten al mirelui, trebuie să-l organizeze la perfecție. E vorba despre distracția „finală”, de aceea „programul” dar mai ales locul în care se desfășoară această petrecere sunt esențiale.

Cu toții am văzut cele trei filme din seria Hangover, de aceea, cu atât mai mult, cei care urmează să se însoare probabil sunt cu gândul la o petrecere „ca-n filme”. Sunt câteva lucruri care trebuie luate în considerare atunci când organizezi această petrecere memorabilă iar mixul trebuie să includă câteva elemente care să poarte mirele pe aripile viitoarei vieți. Și, nu-i așa?, totul trebuie să plece de la locație. Cum lumea e mare, hai să vedem care sunt cele mai bune 7 locuri pentru o petrecere a burlacilor de neuitat:

7 Costa Rica

Pura vida party în Costa Rica

Sparge tiparele și du-l pe mire în Costa Rica. Nu, nu trebuie s-o viziteze pe Nuți, deși cine știe ce surprize plăcute ar putea avea de la cea mai sexy femeie din fosta politică a României. În Costa Rica poți să te dai cu tiroliana prin junglă, poți merge cu ATV-urile printre crocodili, poți participa la partide de pescuit de neuitat dar dincolo de toate aceste lucruri turistice, principala atracție este mulțimea de tipe care umblă în bikini. Iar petrecerile pe vase se țin lanț, constituindu-se în cel mai bun argument pentru integrarea viitorului mire în… absolut. Și atunci când vine vorba de plaje, Jaco Beach e destinația „finală”

6 Tokyo

În Tokyo, petrecerile din cluburi pot fi foarte… interactive

Crede-ne pe cuvânt: nu te vei simți niciodată „lost in translation” în Tokyo, precum Bill Murray în celebra peliculă. Barurile de karaoke sunt deschise 24 de ore pe zi iar ele reprezintă o inepuizabilă sursă de distracție în Japonia, făcând parte din cultura locală. Însă, în același timp, acestea pot fi doar preludiul pentru ceea ce ar trebui să urmeze, și anume o incursiune într-unul dintre celebrele baruri de striptease din Tokyo.

Ai grijă însă: spectacolele din cluburile japoneze pot fi foarte… interactive. Surprinzător de interactive. Demențial de interactive. Pregătește-te pentru a intra pe tărâmul voyeurismului, acolo unde va fi dificil să găsești frontierele… în caz că vrei să ieși.

5 Ibiza

ibiza

Dacă nu în club, atunci cu siguranță pe vas la Ibizaaaa!

Fan al muzicii de club? Atunci ce loc european mai potrivit poți cunoaște, în afară de Ibiza? Iar dacă te duci în Ibiza… alege Privilege. Te vor întâmpina hoarde de petrecăreți, gata să se alăture unei petreceri de burlaci care să rămână atât în istoriile personale cât și în cea locală. De altfel, în Ibiza se desfășoară câte o petrecere a burlacilor la fiecare colț iar petrecerile ca atare, reprezintă un stil de viață. Mai ales că plajele sunt gata oricând să se transforme demineața în „zeama de varză” care să te scoată din mahmureală.

Altfel, întreaga insulă e foarte cool și, dacă vrei și altceva în afară de muzică și cluburi, poți alege să faci parasailing într-un peisaj încântător. Însă fără alcool la „bord”.

4 Rio de Janeiro

rio de janeiro

Poate exista o petrecere a burlacilor mai intensă și mai colorată decât Carnavalul de la Rio?

Sigur, biletele de avion pentru Rio sunt ceva mai scumpe dar poate prinzi o promoție și planifici o petrecere chiar în timpul Carnavalului. Brazilia e locul în care vei găsi cele mai sexy „curbe” din lume, și nu ne referim la șosele când spunem asta. Pe perioada carnavalului, străzile sunt pline de domnișoare care dansează până la epuizare, deși nu vei vedea niciuna epuizată cu adevărat. Ba dimpotrivă, cei epuizați veți fi voi, după zile și nopți de petreceri care se țin lanț în decor colorat și exotic.

3 Bangkok

Alegi Bangkokul? Nu rata un dans la bară.

Petrecerile savuroase se află oricând în meniul Bangkokului. Cu o mâncare așa de bună precum cea thailandeză și cu un exotism răvășitor precum cel oferit de capitala Thailandei e greu să reziști ispitei de a-ți lua prietenii și viitorul mire și a declanșa nebunia în Asia de sud-est, având în cap inclusiv informația că dansul la bară e o specialitate a locului. Sau dansul în poală, dar acesta e un amănunt nesemnificativ.

Pe de altă parte, dacă mirele e stresat de viitorul său, Thailanda e un loc în care acesta își poate găsi momente de relaxare într-o liniște serenă.

2 Las Vegas

Nu trebuie să fie noapte ca să petreci în Vegas!

Ce loc mai autentic pentru o petrecere a burlacilor poate fi decât Las Vegas? Știm bine: ce se întâmplă în Vegas, rămâne în Vegas… și punct. Ce se poate întâmpla în Vegas? Orice. De la a te căsători cu alta, deși ești la propria ta petrecere de burlaci, până la a te trezi tatuat pe față, după o noapte de beție din care nu-ți mai amintești nimic. Viața de noapte a Las Vegasului e atât de nebună încât chiar dacă nu ești un cartofor avid să intre în cazinourile cu luminițe sclipitoare, tot vei avea de „suferit”. Dar cum petrecerea oricum trebuie să înceapă, inevitabil, într-un cazinou, dacă alegi Las Vegas, pregătește-te pentru tot ce poate fi mai „rău”.

1 Amsterdam

Nici să nu-ți treacă prin cap să faci o asemenea poză în Cartierul Roșu din Amsterdam…

Un low-cost pe ruta București – Amsterdam găsești oricând, prin urmare capitala Olandei este cea mai apropiată soluție pentru o petrecere a burlacilor într-o locație liberă și relaxată. Poate prea relaxată. Amsterdamul îți oferă muzee fantastice, plimbări pe canale, o piață de flori, biciclete și fripturi argentiniene. Dar, stai… nu despre asta vrem să vorbim, nu-i așa?

Nu spunem să abuzezi de plimbările în Cartierul Roșu, pentru a privi „muzeul” vitrinelor animate, sau de coffee shop-urile în care se fumează orice altceva decât țigări normale dar nici nu sugerăm că ar trebui să închizi ochii când treci pe lângă ele. Amsterdamul te îndeamnă să fii liber și ce moment de libertate mai bun poate exista în viața unui bărbat decât fix cel de dinaintea celui în care va spune „DA”?