Topul smartphone-urilor în funcţie de rezistenţa bateriei

academia barbatilor

De curând, englezii de la Which.co.uk a realizat un top al smartpone-urilor în funcţie de cea mai mare eficienţă a bateriei / acumulatorului în funcţie de două tipuri de utilizare şi de durata necesară unei încărcări complete.

Din punct de vedere al autonomiei oferite pentru convorbiri, Samsung Galaxy S4 se detaşează de concurenţă, acumulatorul smartphone-ului oferind nu mai puţin de 1051 de minute în apel până la descărcarea bateriei.

smartphone-durata-bateriei-top-convorbiri

samsung-galaxy-s-4-baterie-durata-top

Galaxy S4 este urmat în topul Smartphone de Sony Xperia Z cu 985 de minute de convorbire şi Google Nexus 4, cu 846 de minute. iPhone 5 şi Nokia Lumia 920 stau cel mai slab la acest capitol, oferind 499 de minute, respectiv 444 minute de convorbiri până la descărcarea acumulatorului.

smartphone-durata-bateriei-folosire-internet-top

sony-xperia-Z-baterie-durata-top

Samsung Galaxy S4 câştigă şi la capitolul autonomie pentru navigarea pe internet cu 405 minute de folosire până la descărcare. HTC One este pe locul doi în top, cu 339 de minute, urmat de BlackBerry Z10 cu 335 minute. Din nou, iPhone 5 şi Nokia Lumia 920 se găsesc pe ultimele poziţii cu 261 de minute, respectiv 235 minute.

smartphone-durata-incarcare-bateria

iphone-5-baterie-durata-top

Apple iPhone 5 este câştigător doar la timpul redus necesar încărcării acumulatorului. Smartphone-ul Apple are nevoie de doar 141 de minute pentru încărcarea bateriei. Nokia Lumia 920 are nevoie de 152 de minute pentru încărcare, iar Samsung Galaxy S4 de 164 de minute.